Naslovna VESTI PSI TO JE LJUBAV: Bračni par Milićević, sa 76 godina, dežura po hladnoći...

TO JE LJUBAV: Bračni par Milićević, sa 76 godina, dežura po hladnoći pored 5 odbačenih štenaca!

1
Bračni par Milićević petface

Ovo je još jedna priča u kojoj su heroji Bračni par Milićević! Imaju 76 godina, ali to ih ne sprečava da po kiši i vetru dežuraju pored odbačenih štenaca, hraneći ih da prežive! Za finansijsku pomoć, kako smo saznali ne mole, već samo za to da se ovim bebama nađe sklonište!

– Pronađeni su napušteni kod ulaza u stadion FK Železnik, u Novom Železniku, ostavljeni u kutiji bez majke, da uginu. Stariji Bračni par Milićević dolazi da ih hrani, ljudi sa 76 godina! Treba im topli dom, napisala je Milica u obraćanju koje je stiglo i u našu redakciju!

Bračni par Milićević petface

Dakle, u pitanju je beogradsko naselje Železnik, a Bračni par Milićević iako bez automobila, svakodnevno obilaze mališane!

Pročitajte još:
DRŽAVA JE ZABORAVILA: Baka Emilija živi na ivici smrti. Sve što isprosi deli sa ljubimcima! (FOTO)

– Želim da se zahvalim svim dobrim dušama, a specijalno da pohvalim domaćina stadiona FK Železnik gospodina Bonaveru i gospodina Jocu iz održavanja stadiona, što su nam dozvolili da štence prebacimo u zaklonjenu pomoćnu prostoriju. Danas su dva puta hranjeni i prebačeni u suvu kutiju obloženu PVC folijom u koju smo stavili suvu tkaninu i bocu sa toplom vodom.

Bračni par Milićević petface

Sada su bar na suvom. Hvala i Marjani na poseti, fotografijama, flašicama i mleku, koje je donela i dala nam i pokazala kako da ih nahranimo i masiramo im stomačiće. Bračni par Milićević odbija da primi novčanu pomoć za ove mališane, jer sve što je njima potrebno sada je – dom, napisala je Milica.

Pročitajte još:
MOTIVACIJA DANA: Baka, stara 102 godine, udomila mačku Edvarda!

Bračni par Milićević petface

Oni su apelovali na sve zainteresovane da ukoliko mogu preuzmu bar jedno štene, hrane po posebnom programu, a kada štenci ojačaju – biće dati na usvajanje!

Ukoliko neko ima volje da pomaže oko štenaca može se javiti gospodinu Srboljub na broj telefona 063/18-27-925! Svaka pomoć je dobrodošla!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime