Naslovna VESTI PSI STRAVIČNO NASILJE U KRALJEVU: Brat i sestra dva šteneta BACALA O BETON,...

STRAVIČNO NASILJE U KRALJEVU: Brat i sestra dva šteneta BACALA O BETON, razbili im glavu!

0

Svaki put kada pomislimo da se nasilje nad živim bićima nekako stišava i smanjuje, ovakve stravične priče nas demantuju! Akteri, ni manje ni više nego deca i to brat i sestra! Priču nam je poslala Danijela iz kraljevačkog udruženja „Spaske“, koja već godinama zbrinjava, neguje, udomljava napuštene. Nažalost, godinama već i svedoči ovakvim pričama!

TVITER GORI: U dečijoj knjizi o životinjama, propagira se nasilje: „Bacimo psa u reku“!

– Obavestila me je jedna devojka, Sandra, o ovome, ali ja nisam tada bila u gradu. Dva mala monstruma su večeras dva šteneta bacili o beton, razbili im glavu i slomili kičmu. Komunalnu policiju je pozvala devojka i Ana, inspektorka, je sa kolegom izašla na teren. Prebacili su oba šteneta kod dr. Kaleta. Jedno je uginulo, za drugo se bore. Vesna je večeras preuzela štene, kaže nam Danijela.

brat petface
Preživelo štene!

Kako nam je objasnila, komunalna policija je odlično odreagovala, po hitnom postupku je obaveštena i policija i Tužilaštvo.

JEZIVO NASILJE: Deca do smrti tukla štene, staro svega 4 meseca!

– U pitanju su deca brat i sestra, od razvedenih roditelja, koje čuva baka. Danas su ubili štence, a već sutra će krenuti na drugu decu ako se na ovo ne bude adekvatno reagovalo! Zato poručujem ovima koji se žale na pse – plašite se za svoju bezbednost i bezbednost dece od ovakvih osoba, pre nego od pasa, dodaje Danijela!

brat petface

Inače, štence u jezivom stanju su pronašla druga deca, koja su se odmah organizovala i reagovala, pokušavajući da im pomognu da prežive!

DECA?!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUŽAS U SUBOTICI: Pronašli upucanu mamu psa i njeno štene!
Sledeći tekstPoznata pevačica, Mia, snimila spot kao pomoć napuštenim životinjama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime