Naslovna VESTI BRAVO, BRAVO: Srbija PRVI PUT na SVETSKOM AGILITI TAKMIČENJU zahvaljujući Miški i...

BRAVO, BRAVO: Srbija PRVI PUT na SVETSKOM AGILITI TAKMIČENJU zahvaljujući Miški i Miroslavu iz Beograda!

0
agiliti petface

-Na nedavno održanom dvodnevnom agility takmičenju u Sloveniji postigli smo divan uspeh! To su ujedno bile kvalifikacije za SP i za European Open za Slovence, gde ćemo i mi kao i prošlih godina učestvovati. Ali i ono što je novina je da ove godine PRVI PUT učestvujemo i na Svetkom, tačnije SRBIJA će se prvi put predstaviti svetu u agilitiju. Preponosni smo, ovako za Petface priča Miška Tomić iz Agility kluba „Bečmen“.
Povod za naš razgovor bio je upravo nedavno završeno takmičenje u agilitiju u Sloveniji, gde je Miroslav sa svojim četvoronožnim drugarima još jednom pokazao spretnost, odličnu komunikaciju, uvežbanost,..sve ono što čini savršenim jedan agiliti par.
agiliti petface
-Ovo je još jedan u nizu uspeha našeg Agility kluba. Milan Spasojević i Kali na svojoj prvoj utakmici u A1 u Sloveniji, istrčali su čistu trku, dali prvi uslov za A2, zauzeli treće mesto i zbirno sa drugom trkom osvojili 3. mesto u konkurenciji od preko 40 pasa! Ponosni na naše mlade agiliti nade, rekao nam je Miroslav.
I psi sa kojima Miroslav radi, Samba i Kondor, su kako kaže bili „standardno dobri“.
-Za sve koji ne znaju, Srbija će ove godine po prvi put nastupiti na Svetskom Agility prvenstvu, a jedini psi koji imaju uslov za ovo takmičenje (za razliku od Evropskog gde mogu učestvovati svi koji imaju agility knjižice i trčali su neku trku) su naši psi A2 i A3 nivo. Čast mi je da budem team leader i da ponosno branim boje Srbije u svetu, rekao nam je Miroslav.
Inače o ovom neverovatnom dvojcu smo vam već pisali u tekstu:

Upoznajte Kondora i Pandu: Možda i najtalentovanije pse Beograda! (VIDEO)

A ukoliko i vi želite da se družite sa njim i pri tome mnogo toga i naučite, imaćete prilike 14. juna kada Miška i Miroslav organizuju Seminar napredne poslušnosti i pozitivne motivacije.
– Psi moraju imati valjanu vakcinaciju protiv besnila, a psi do godinu dana moraju biti revakcinisani protiv zaraznih bolesti. Prijave možete slati na: mikisamba@gmail.com a sve informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj 064 172 9772, rekla nam je Miška koja je zajedno sa Miroslavom instruktor poslušnosti, a inače su i državni prvaci i reprezentativci.
Ponosni smo! Srećno!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstREZULTATI POPISA ŠOKIRALI: Više pasa nego dece!
Sledeći tekstPOČELO JE: Pošaljite nam sliku ljubimca, možda baš on postane NAJELEGANTNIJI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime