Naslovna VESTI PSI BRAVO KLINCI: U Velikoj Plani okačen plakat na kojem školarci nude usluge...

BRAVO KLINCI: U Velikoj Plani okačen plakat na kojem školarci nude usluge šetanja i kupanja pasa!

0
bravo klinci petface

Jedan svojevrsan plakat osvanuo je u parku u Velikoj Plani, kojim se nude usluge šetanja i kupanja kučića u tom gradu. Školarci su se organizovali i smislili način kako da zarade sebi za džeparac i tako su došli na ideju da ponude usluge nege i šetanja pasa svojih sugrađana.

Svima nama trebaju ovakve usluge, jer tokom radne nedelje nemamo vremena, zbog puno obaveza, da se na pravi način posvetimo svojim kućnim ljubimcima. Zbog toga su ova vredna deca odlučila da pomognu svojim sugrađanima.

KLINCI I LJUBIMCI MASKAMA DO POSEBNIH NAGRADA

Cene su veoma povoljne i usluge su jasno definisane. Radinim danima šetanje kučića obavlja se od 19 do 21 čas, a vikendom od 17 do 20 časova i cena po satu šetanja je 100 dinara. Kupanje manjih pasa, ovi vredni školarci naplaćuju 150 dinara, a kupanje srednjih ili velikih rasa pasa košta između 200 i 250 dinara. U ponudi se nalazi i mini igraonica za vaše pse. Na plakatu crtanom flomasterima naglašeno je da je ZAKAZIVANJE OBAVEZNO.

Njihova sugrađanka Marina koja je podelila sliku na društvenim mrežama kaže da su u gradu svi oduševljeni ovom inicijativom.

bravo klinci petface

-U gradu u gde na sve moguće načine žele da uklone pse lutalice, gde se većina ljudi gnuša i vlasničkih pasa kad se šetaju. U gradu gde 70 posto majki u parku viče NE DIRAJ TU DŽUKELETINU, u gradu gde je Udruženje za zaštitu životinja na stubu srama, jer stanovništvo smatra da je udruženje krivo za pse lutalice, a ne mi građani, koji te pse ostavljamo po kutijama u parku ovo je divna inicijativa. Kada osvane ovako nešto lepo od neke klinčurije, čiji su roditelji mislim jedni pravi ljudi, koji znaju da vaspitaju decu da se životinje ne mrze, ne šutiraju, ne vuku za rep i uši, već maze, vole i šetaju, a takođe im stvaraju radnu naviku da jednog dana ne bi gledali svoju decu u jako ponižavajućim rijaliti programima, već ih uče da rade i zarade i da se izbore za sebe, rekla je Marina za PetFace.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZdravo ja sam jedno preslatko kuče, da li želiš da me UDOMIŠ?
Sledeći tekstPet najpopularnijih ZMIJA koje se drže kao KUĆNI LJUBIMCI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime