Naslovna VESTI PSI BRAVO LJUDI! – Sprečili su tragediju!

BRAVO LJUDI! – Sprečili su tragediju!

0
Spasavanje psa

Radnici na gradilištu obično su fokusirani na svoje zadatke, ali neki od njih su spremni da učine mnogo više od toga. Ovi radnici su sprečili tragediju.

Pas u rupi

Iako je pas bio uplašen od metalne ruke bagera, kasnije je shvatio da je to jedini način da izbjegne opasnost. Radnik je postao heroj dana.

Pročitajte i ovo: OVO JE NAJMANJE BIĆE KOJE SAM VIDEO! – Kuvar spasao život napuštenom mačetu.

Ulični psi su u neprestanoj potrazi skloništa i mesta koja će ih štititi od vremenskih uslova. Takođe, oni traže i hranu kako bi preživeli svoje teške dane. Kada žive u gradovima, prete im opasnosti koje vrebaju na ulicama. Posebno kada lutaju blizu puteva, reka ili gradilišta.

Spasavanje

Nesreća koja se dogodila jednom uličnom psu potvrđuje sav jad ovakvih pasa. Naime, ovaj pas je svom lutanju imao nesreću da se nađe u blizini gradilišta na kome se nalazila velika i duboka rupa. Kako se dogodilo da je upao u ovu smrtonosnu klopku niko nije video. Iako je pao sa velike visine ostao je nepovređen i odmah je počeo da pokušava da se izvuče. Ali, zemlja je bila rastresita, stranice rupe previše glatki i pas nikako nije uspevao da se izvuče.

Pas u bageru

Srećom, neko od radnika ga je primetio. Zaustavili su radove i odlučili da pomognu. Čovek koji je rukovao velikim bagerom počeo je da spušta čeličnu ruku u rupu kako bi pomogao psu.

Pročitajte i ovo: UŽIVATE LI U CIRKUSU? – Evo kako se muče životinje da bi zabavljale publiku u cirkusima.

U početku je pas bio uplašen od te velike metalne ruke, i stalno je bežao od ponuđene pomoći. Najzad, kada je radnik spustio kašiku bagera na zemlju, pas je shvatio da je to put u slobodu. Ušao je u kašiku, a radnik ga je pažljivo izvukao i odneo na sigurno.

Spasen

Čim je bager izvukao psa, on je skočio sa mašine i radosno otišao nakon što je oslobođen ušasne klopke.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVO JE NAJMANJE BIĆE KOJE SAM VIDEO! – Kuvar spasao život napuštenom mačetu.
Sledeći tekstLJUDI SU SE POKAZALI! – Zajednica se udružila kako bi napuštenom psu dali novu šansu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime