Naslovna VESTI PSI BRAVO MOMAK: Dečko (21) usvojio je psa sa velikim tumorom na glavi,...

BRAVO MOMAK: Dečko (21) usvojio je psa sa velikim tumorom na glavi, sad OBOJICA ČEKAJU SUROVI TRENUTAK!

0

Ovaj pas, koji se sada zove Tanos, ima dijanozu teškog kancera, koji se veoma brzo proširio i izazvao veliki tumor na glavi. Nažalost, Tanos je prošao kroz četiri različite porodice koje nisu želele da ga prihvate takvog kakav jeste, pošto ni su znale kako da se nose sa njegovim rakom.

Na kraju je pas završio sa 21-godišnjim Lućijanom Karosasom iz Argentine, koji je usvojio psa i prihvatio ga oberučke. Želeo je da ga usvoji, da mu ponudi najveću moguću ljubav i radost u njegovim poslednjim danima na ovom svetu.

PROČITAJTE I:

Jan GUBI BITKU, ne može više da prima infuziju, sve vene su mu pukle – UMREĆE!

Najteži deo vezan za njegovo usvajanje bio je to da je Karosas trebalo da se navikna na to da će njhovo druženje biti kratko i da će se rastati. Ali ovaj mladić zna da sve to veoma vredi.

Karosas je vodio Tanosa veterinaru na sve moguće preglede i nadao se dobrim vestima. Međutim, nije ih bilo. Veterinar je rekao da nema tog tretmana koji bi Tanosu mogao da produži život. 

bravo momak petface

-Izašao sam bez pola srca, kao da mi je neko otkinuo komad mesa, rekao je Karosas.

Tanos je srećan pas sa svojim vlasnikom, igra se i trči. Deluje kao da mu ništa ne smeta, ali nažalost i on i njegov drugar čekaju taj nesrećni trenutak…

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.