Naslovna Komercijalna grupa BRAVO: Ovo je 10 najhumanijih životinja u Srbiji!

BRAVO: Ovo je 10 najhumanijih životinja u Srbiji!

0
nase veliko srce petface

U nizu humanih akcija, gestova kojima se spasavaju tuđi životi, svoje mesto u ovom svetu popularnosti našla je i akcija NAŠE VELIKO SRCE! Vi ste je ocenili kao fenomenalnu ideju, vi je hvalite „na sva usta“ i vi joj se rado priključujete. Predlažete svoje humane ideje, u nadi da ćete moći da nahranite mace ostavljene u lokalnom azilu, pse u gradskom prihvatilištu,
Naša ideja je od samog početka bila – nahraniti napuštene i nagraditi one koji se za njih bore. I zato danas proglašavamo deset pobednika DRUGOG CIKLUSA, kojima će za humanost i dobro delo Friskies poslati ukusni paketić. Upoznajte trenutno najhumanije ljubimce u Srbiji:

PSI (klikni na sliku za uvećanje)

MAČKE (klikni na sliku za uvećanje)

Oni su se više od ostalih angažovali, prikupili dovoljan broj glasova i tako ispred ostalih otišli na zasluženi odmor. Njihove fotografije smo premestili u poseban album kako biste im i vi lično čestitali na dobrom delu i želji da pomognu svojim gladnim drugarima. Oni su sada na sigurnom do početka polufinala, koje počinje tek kada saznamo i pobednike 5. ciklusa ovog dela igre.
Sada je red na vas – postavite fotografiju svog ljubimca u adekvatan album (psi ili mace) i napišite nam ukratko kome želite da pomognete.
Nema brige jer naša igra ima ukupno 10 CIKLUSA, a ako je suditi po prvom i drugom – pred nama je uzbudljivih i emotivnih 10 meseci.
Mace i psi čekaju na vašu pomoć, zato ne oklevajte – pridružite se najhumanijem društvu u Srbiji!
Našim malim, četvoronožnim humanitarcima ČESTITAAAAAMO!

POSTAVI FOTOGRAFIJU U ALBUM: NAŠE VELIKO SRCE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOBEĆANJE MINISTARKE: „Tvrdim da nikada NIJE BILO niti je SADA predviđeno ubijanje pasa i mačaka“!
Sledeći tekstSVAKI ŽIVOT PODJEDNAKO BITAN: Smislio izum i spasio život svojoj zlatnoj ribici! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime