Naslovna Komercijalna grupa BRAVO: Za samo mesec dana VI ste donirali preko 150 kg hrane...

BRAVO: Za samo mesec dana VI ste donirali preko 150 kg hrane za napuštene pse i mace!

2
POLA TONE HRANE za napuštene friskies petface

Dobro ste čuli – preko 150 kilograma Friksies hrane za pse i mace o kojima brinu ljudi velikog srca. Vlasnici su ih odbacili, a oni prihvatili – čuvaju ih u azilima i prihvatilištima širom naše zemlje. Oni ih čuvaju, a vi im pomažete da ih nahrane!
Naša igra koja je otvorila mnoga srca i pokazala svu humanost ljubitelja životinja okupila je preko 150 mačaka i 200 pasa koji sada igraju za svoje napuštene drugare. I upravo oni su pomogli da se sakupi ova količina hrane.
Svaka postavljena fotografija mace znači i 250 grama Friskies hrane, a svaki pas “donosi” 500 grama Friskies hrane za pse. Uz fotografiju mace i psa, nižu se i predivne, dirljive i emotivne poruke koje nam objašnjavaju za koga želite da se igrate. Azil u Baču, Udruženje “Beban” iz Bora, Prihvatilište za pse iz Smedereva su samo neki od mnogih predloga koji su stigli na našu adresu. Za nas granice ne postoje, a na vama je teška odluka – da izaberete jedno od mnogih mesta u kojima nažalost žive napušteni ljubimci.
friskies za macke petface
Učlanite svog ljubimca u najhumanije životinjsko društvo u Srbiji – psi i mace iz cele Srbije vas ovde čekaju. Predložite azil ili prihvatilište iz vašeg grada ili onog za koji smatrate da će mu naša Friskies nagrada dobro doći. Sve je potpuno besplatno, pa nema razloga da se odmah nakon ovog teksta ne priključite NAŠEM VELIKOM SRCU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVETERINAR JAO: Kada kažeš VETERINAR, ljubimci ovako REAGUJU! (FOTO)
Sledeći tekstUŽAS: Nadležni dopuštaju lov na životinje lukom i strelom?!

2 KOMENTARA

  1. Postovani,
    Svaki dan putujem na relaciji Topola-Kragujevac.Svakodnevno sretnemo na tom putu mnogo bacenih kucica.Pre mesec dana je neko bacio 9 i to na jednom mestu.Moje kolege koje putuju samnom na posao nose stari hleb i ono sto imaju da ih prehranumo.Mi smi profesori iz Kragujevca a radimo u Topoli.Niko nije zainteresovan za te zivotinje.Mnoge su i uginule.Nema toliko hrane koliko njih ima.Razmislite ako mozete i nama da pomognete u vezi hrane da bi oni preziveli zimu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime