Naslovna VESTI PSI BRAVO ZAJEČARCI: Otrovani pas se oporavlja, a ko zna koliko ih je...

BRAVO ZAJEČARCI: Otrovani pas se oporavlja, a ko zna koliko ih je OTROVANO! (VIDEO)

0
bravo zajecarci petface

Pisali smo u petak o njoj. U teškom je stanju i dalje, ali se polao oporavlja. Na infuziji je, ali svi se nadaju dobrome. Bila je otrovana, a sada, verujemo u to čvrsto, će biti dobar i voljen pas.

-Posle dve infuzije, koje je primala skoro dva sata i gomile lekova, njena temperatura je 41, što je mnogo. Da poraste još malo, mozak bi prestao da joj radi. Kupali smo je ledenom vodom i malo se stabilizovala. Bolje diše, ali i dalje nema nikakvih reakcija. Čekamo i nadamo se. Potrebno je mnogo pomoći za njeno lečenje, napisali su ljudi iz Bete Zaječar na svom Fejsbuk profilu naveče u petak. 

PROČITAJTE I:

PRUŽIMO JOJ ŠANSU: Ko zna koji po redu OTROVAN PAS U ZAJEČARU! (VIDEO)

U subotu veče napisali su da borba i dalje traje i da je počela da reaguje.

-Ona reaguje, što je super vest, jer je juče bila u nekoj komi, ali ne može na noge. Povraća i dalje i kaki krv. I danas je primila dve različite infuzije i dobila lekove. Veterinari čine sve što je u njihovoj moći da se oporavi, a činimo i svi mi. Hvala Seleni na kupovini pastetica i probiotika, da joj creva malo dovedemo u red. Hvala Danijeli i Saši na smeštaju dok se ne oporavi. I dalje je loše, ali se drži. Navijamo svim srcem, rekli su iz Bete.

Jutros smo obavešteni da je počela da ručka i da se polako oporavlja.

-Ova borba je bila naporna. I još traje. Ali, bolje je. Počeli smo da ručkamo. Dok se ne sredi stolica i organizam, biće na infuziji. Hvala za svu pozitivnu energiju, hvala Milanu koji nam je javio za nju, jer smo stigli u poslednji čas. Nažalost, mnogo je onih koje tog dana nismo uspeli da spasimo i koji su ubijeni, zahvaljujući trovaču, objasnili su iz Bete.

Pružili smo joj šansu, BRAVO! 

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.