Naslovna VESTI PSI BRAVO ZAJEČARCI: Otrovani pas se oporavlja, a ko zna koliko ih je...

BRAVO ZAJEČARCI: Otrovani pas se oporavlja, a ko zna koliko ih je OTROVANO! (VIDEO)

0
bravo zajecarci petface

Pisali smo u petak o njoj. U teškom je stanju i dalje, ali se polao oporavlja. Na infuziji je, ali svi se nadaju dobrome. Bila je otrovana, a sada, verujemo u to čvrsto, će biti dobar i voljen pas.

-Posle dve infuzije, koje je primala skoro dva sata i gomile lekova, njena temperatura je 41, što je mnogo. Da poraste još malo, mozak bi prestao da joj radi. Kupali smo je ledenom vodom i malo se stabilizovala. Bolje diše, ali i dalje nema nikakvih reakcija. Čekamo i nadamo se. Potrebno je mnogo pomoći za njeno lečenje, napisali su ljudi iz Bete Zaječar na svom Fejsbuk profilu naveče u petak. 

PROČITAJTE I:

PRUŽIMO JOJ ŠANSU: Ko zna koji po redu OTROVAN PAS U ZAJEČARU! (VIDEO)

U subotu veče napisali su da borba i dalje traje i da je počela da reaguje.

-Ona reaguje, što je super vest, jer je juče bila u nekoj komi, ali ne može na noge. Povraća i dalje i kaki krv. I danas je primila dve različite infuzije i dobila lekove. Veterinari čine sve što je u njihovoj moći da se oporavi, a činimo i svi mi. Hvala Seleni na kupovini pastetica i probiotika, da joj creva malo dovedemo u red. Hvala Danijeli i Saši na smeštaju dok se ne oporavi. I dalje je loše, ali se drži. Navijamo svim srcem, rekli su iz Bete.

Jutros smo obavešteni da je počela da ručka i da se polako oporavlja.

-Ova borba je bila naporna. I još traje. Ali, bolje je. Počeli smo da ručkamo. Dok se ne sredi stolica i organizam, biće na infuziji. Hvala za svu pozitivnu energiju, hvala Milanu koji nam je javio za nju, jer smo stigli u poslednji čas. Nažalost, mnogo je onih koje tog dana nismo uspeli da spasimo i koji su ubijeni, zahvaljujući trovaču, objasnili su iz Bete.

Pružili smo joj šansu, BRAVO! 

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREDIVNOOO: Spašeni pas sa ulice pomaže i ČUVA JEDNU BAKU koja se teško kreće!
Sledeći tekstNAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime