Naslovna VESTI PSI BRUTALNO GAŽENJE U ZEMUNU: Zastao je, pa dao gas i usmrtio psa!...

BRUTALNO GAŽENJE U ZEMUNU: Zastao je, pa dao gas i usmrtio psa! (VIDEO)

0
brutalno gazenje psa u zemunu petface
Foto: Ilustracija

Ovog vikenda se dogodila nemila scena, prema svedočenju Pokreta Levijatan, u Zemunu. Jedan vozač je svojim automobilom pregazio vlasničkog psa.

-Petty je vlasnički pas surovo ubijen u Zemunu. Na snimku se vidi da vozač nije ni usporio ni stao nakon gaženja. Uradićemo sve što je u našoj moći da bude uhapšen i zakonski kažnjen najstrožije moguće, navodi Pokret Levijatan na svojoj Fejsbuk stranici.

PROČITAJTE I:

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI SPORT: Za ubijanje polarnih medveda plaćaju i do 36.000 funti! (VIDEO)

NAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

Sada se na društvenim mrežama, pogotovo u komentarima unutar konkretnog posta, video snimka na kojem se vidi ova nesrećna scena, povela se polemika.

Neki od pratilaca stranice Pokreta Levijatan, na društvenim mrežama, kažu da je i vlasnik jednako krvi koliko i onaj koji je pregazio psa. Pas je stajao na ulici, a automobil koji je išao na psa, zastao je, pa nakon toga pošao na njega i zgazio ga, a iza ovog događaja ostalo je dvoje ljudi, mladić i devojka sa rukama na glavi. Zaprepašćeni.

Pokret Levijatan akcenat stavlja na gaženje psa od strane vozača u ovom automobilu na snimku. Oni vlasničku neodgovornost, nakon fatalnog ishoda, stavljaju u drugi nivo prioriteta. Nažalost, moramo podsetiti da je vozač usporio, što nam sugeriše da je primetio psa, ali je na kraju ipak nastavio da vozi i tako ubio psa.

Ko snosi veću odgovornost vi sami procenite, ali ovo je stvarno užasno, sve je moglo da se izbegne…

Horor, ovo je strašno…

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.