Naslovna VESTI PSI BRUTALNO PRETUČEN PAS: Zoran u bolovima i sa teškim ranama spašen u...

BRUTALNO PRETUČEN PAS: Zoran u bolovima i sa teškim ranama spašen u poslednji čas! (VIDEO)

0
brutalno pretucen pas

Apel koji se pojavio pre nekoliko dana na društvenim mrežama u kojem izazvao je buru komentara a tiče se psa koji je viđen u Temerinu, nadomak Novog Sada. Naime, pas je nepomično sedeo sa nogicama ispred sebe kod jedne od zgrada. Ljudi su prolazili i niko mu nije prilazio niti pomogao. Tek nakon što se pojavio apel na društvenim mrežama jedna žena je krenula u akciju spašavanja nesrećnog psa.

Danica Novaković došla je na lice mesta i zatekla psa koji nepomično sedi sa vidnim povredama svuda po telu. Međutim, kada je pokušala da ga uzme i preveze do veterinara, nastale su istinske muke. Povređeni pas je režao i nikako nije dozvoljavao da mu se priđe. Posle višečasovnih pokušaja, napokon su Danica i njen prijatelj uspeli da ga stave u auto i odvezu kod veterinara. Ovaj nesrećni pas, koji je u tom momentu izgledao kao da ga je udario automobil, dobio je ime Zoran.

brutalno pretucen pas

Nakon pregleda veterinara, kao i neurologa, Danicu je dočekalo jezivo iznenađenje. Naime, veterinari su utvrdili da je Zoran brutalno pretučen i ima teške povrede kičme, karlice i glave, a najgore od svega je što su  povrede stare nekoliko dana! Dakle, neko je ovo biće divljački pretukao i izbacio napolje da ugine. Od momenta saznanja za Zoranovu situaciju, kreće borba za njegov goli život.

SA TEŠKIM TUMOROM u Bačkoj Topoli živela je sama, ŠUTIRALI SU JE I MALTRETIRALI!

Ugledao je psa u UŽARENOM AUTOMOBILU i učinio sve da ga spasi!

Ovog psa čeka stabilizacija stanja, a zatim i snimanje magnetnom rezonancom i operacija kičme. Za sada se nalazi u stacionaru kod veterinara, jer je neophodno danonoćno praćenje njegovog stanja. Sve to naravno veoma mnogo košta, pa je neohodno prikupiti novac za Zoranovo lečenje. On je mlad pas, koji ima još mnogo godina pred sobom, a kada bude ozdravio, najverovatnije će krenuti potraga za idealnim domom za njega. Do tada, Danici, koja je preuzela svu brigu oko njega, treba vaša pomoć. Sve informacije o Zoranu i načinima na koje možete da pomognete, možete pronaći u Facebook grupi Zoran pretučen pas. Nadamo se da će se ovaj mališa oporaviti i da će mu se život napokon osmehnuti.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: Petface.net, foto: Danica Novaković

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.