Naslovna VESTI PSI Subotica: Brutalno ubistvo psa! Traži se počinilac!

Subotica: Brutalno ubistvo psa! Traži se počinilac!

1
ubijen pas petface

Taman kad pomislimo da ovakve vesti nećemo skoro videti ni pisati, “ljudi” nas demantuju. Pokret “Levijatan” danas je na svojoj Facebook stranici objavio video, u kojem se jasno vidi ubistvo psa od strane nekog zločestog čoveka.

ubistvo psa

Naime, pas je nađen u travi, a preko njegovog tela je ostavljen betonski blok kojim je najverovatnije i ubijen. Nesrećno stvorenje je toliko bilo tučeno sa betonskim blokom da se teško može prepoznati da je u pitanju pas, osim donjeg dela trupa koji nije unakažen. Nažalost, sve češće smo svedoci ovakvih dešavanja i pitamo se kakvi to monstrumi šetaju u našem okruženju. Šta je to nedužno biće moglo da uradi da na takav način razbesni ovu zver koja ga je ubila na najbrutalniji mogući način.

ZVAO SE TIEGO: Film o ubijem psu iz Prokuplja koji SVI moramo pogledati!

Pozvana je i policija, koja je i izvršila uviđaj, a za počiniocem ovog zverskog ubistva psa se traga. Nadamo se da će Levijatan udruženje uspeti da pronađe “osobu” koja je ovo uradila, a vas molimo da ako imate bilo kakvu informaciju u vezi ovog ubistva, javite na stranicu Levijatana.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRasplet: Branka i Veta su došle u novi dom!
Sledeći tekstSredozemno more će biti more plastike

1 KOMENTAR

  1. Strasno?!! Tresem see ,svaki put kada slicno vidim pomislim kako ljudskih umovi mogu biti toliko perverzni ,zli,opasni je mala rec,jezivo!!! Zakon za take,zatvorska kazna minimum 3 godine!!! MENI je provide komsija ubio 2 PSA I 2 macka za 12 meseci dok Sam bila kod bivseg decka a Oni u nasem dvoristu porodicnom,kod moje kuce!!! Od tada ne podnosim ovakve objave cesto mi pozli ,nikada ne mogu da spavam celu noc kada vidim soicnu objavu!!! Ovo je ozbiljno ,problem Koji drzava Mora resiti-ti poremeceni umovi su opasni po okolinu po decu ,zene,po sve Nas!!! Takvi su sprem Ii na sve verujte mi znam to!!!
    Sve sapice mucene,ubijene,uginule,neka pocivaju u miru I spokoju.Svi njihovi mucitelji,ubice …nek IH Bog kazni one koje ne stigne zakon !!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime