Naslovna VESTI PSI BUDA – pas koji nema SREĆE! Ceo život nije imao dom a...

BUDA – pas koji nema SREĆE! Ceo život nije imao dom a sada ga vratili u azil.

0
Buda vraćen u azi

Devetogodišnji mešanac nemačkog ovčara i Čau Čau-a Buda, gotovo ceo svoj život je proveo u prihvatilištima i azilima. Sedam godina je bio neželjen u Rumuniji, a onda je prebačen u Veliku Britaniju gde je dobio drugu šansu.

Buda vraćen u azi

Budu opisuju kao „apsolutno čudovište za maženje koji uvek traži pažnju i zagrljaje“. Njegov problem je što je veliki pas, kome je potrebno dosta prostora. Naravno, tu je i „problem“ njegove dobrote. On se slaže sa svima, sve voli i od svih očekuje da mu tu ljubav uzvraćaju. To ponekad, u kominaciji sa njegovom veličinom može da bude naporno.

Pročitajte i ovo: PATRONOVO drugo ime je HRABROST! Otkrio preko 150 eksplozivnih naprava.

Nažalost, kada su svi odahnuli jer je najzad dobio pravi dom i ljude koji će mu obezbediti mirnu starost, novi vlasnici su se posle samo dva meseca predomislili. Vratili su Budu u prihvatilište u Severnom Linkolnširu sa objašnjenjem „da više ne mogu da brinu o njemu“. I Buda se ponovo našao na najtužnijem mestu za život.

Pas koji nema sreće

Jerri Green Dog Rescue je prihvatilište koje je osnovano pre 60 godina. Posvećeni su spasavanju neželjin i odbačenih pasa ali i traženju odgovarajućih domova. Pored ovog u kojem se trenutno nalazi Buda, otvorili su još tri slična centra kako bi proširili mogućnost pronalaženja domova za svoje štićenike.

Pročitajte i ovo: SUVIŠE „OBIČAN“ DA BI GA PRIMETILI – Potresni snimci psa iz azila kojeg niko ne vidi!

“Buda je društven dečak koji bi potencijalno mogao da živi sa drugim odgovarajućim psom ako se dobro slažu. Može da živi i sa decom starijom od 14 godina. Voli svoje igračke, posebno svoju tenisku lopticu. Međutim, on se bori sa bolnim zglobovima i treba mu doživotno ublažavanje bolova i suplementi za zglobove” – kaže portparolka prihvatilišta.

Pas koji nema sreće

Ona dodaje: „Svi psi zaslužuju dobar život i siguran dom pun ljubavi. Postojimo kako bi obezbedili bezbedno mesto za pse beskućnike i da pronađemo nova mesta puna ljubavi.” Nadamo se da će Buda uskoro pronaći pravi dom i nadoknaditi sve one godine provedene u usamljenosti i bez ljubavi koju toliko želi.

Izvor: mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPATRONOVO drugo ime je HRABROST! Otkrio preko 150 eksplozivnih naprava.
Sledeći tekstOTKAZAO VENČANJE jer je verenica zamalo UBILA njegovog PSA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime