Naslovna VESTI PSI BUDI DOBAR PREMA PSU! Poruka koja je spasioce dirnula do suza.

BUDI DOBAR PREMA PSU! Poruka koja je spasioce dirnula do suza.

0
Poruka beskućnika

Kada su korisnici javnog toaleta u Destrehanovom parku u Luizijani zatekli starog psa sa porukom koja mu je bila prikačena na ogrlicu bili su prvo šokirani a potom rastuženi. Neki su odmah pozvali službenike Kontrole životinja kako bi se oni pobrinuli za psa za koga su mislili da je okrutno ostavljen i napušten.

Budi dobar prema psu

Kada su službenici prišli psu i pažljivo pročitali poruku bili su zbunjeni. Na poruci je pisalo: Budi dobar, prema psu. – Nije napušten – Uskoro ću se vratiti – Daj mom psu malo vode – vratiće se ujutru.”

Pročitajte i ovo: HEROJ INVALIDNIH ŽIVOTINJA! Poklonio 68 invalidskih kolica za kućne ljubimce

Oni su ipak odlučili da sklone starog psa i on je prebačen u gradsko prihvatilište. Namera im je bila da pokušaju da pronađu vlasnika. Ustanovljeno je da se pas zove Bubamara, a okolnosti pod kojima je nastala ovako bizarna situacija razjašnjena je već sutradan.

Budi dobar prema psu

Bubamara nije bila napuštena. Njen vlasnik je zaista sa svojom ljubimicom zapao u tešku finansijsku situaciju i njih dvoje su postali beskućnici. Nesrećni par je lutao ulicama u pokušajima da nekako stanu na noge i odu u Severnu Karolinu gde je čovek imao rodbinu koja će mu pomoći. Kako bi bio siguran da će Bubamara biti na bezbednom on ju je ostavio kod javnog toaleta. Sutradan je otišao do prihvatilišta i objasnio svoju situaciju.

Pročitajte i ovo: DEČJE SUZE NEMAJU CENU – Devojčice plaču za psom koji je osuđen na smrt

Njihova priča je ganula radnike u prihvatilištu i oni su odlučili da pomognu. Pre svega, odmah su vratili Bubamaru, a njihov ponovni susret je bio više nego potresan. U saradnji sa prihvatilištem koje ima mnogo bolje uzlove za život obezbedili su da Bubamara ima siguran boravak, smeštaj i zdravstvenu negu do trenutka kada će njen vlasnik biti u mogućnosti da je ponovo preuzme i zapute se zajedno u drugu državu i mnogo lepšu budućnost.

Budi dobar prema psu

Zahvaljujući ovim dobrodušnim ljudima, Bubamara je dobila priliku da se vrati svojoj voljenoj porodici gde će moći da u miru proživi svoje poslednje godine.

Izvor: doginspiration.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime