Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Mariji i Davoru burme do oltara doneo njihov dvogodišnji labrador!

NOVI SAD: Mariji i Davoru burme do oltara doneo njihov dvogodišnji labrador!

0
burme do oltara petface

Sjajna, fenomenalna, priča koja nas je osvojila na prvo čitanje, a gest vlasnika nas oduševio – vodi nas do Novog Sada! Iako ovakve priče uglavnom pronalazimo na stranim sajtovima, ova se odigrala na samo 90 kilometara od Beograda 😉

Glavni akteri priče su Marija i Davor i njihov ljubimac – labrador!

SAVRŠENO: Ovaj pas je na venčanju svoje vlasnice imao POSEBNU ULOGU!

Nakon sedam godina, Marija i Davor su rešili da svoju ljubav krunišu brakom. Planovi su tekli, a ono što su od samog početka znali je da NJIHOV LJUBIMAC MORA BITI DEO NJIHOVE CEREMONIJE!

burme do oltara petface

– Kod nas je od 04. ferbuara 2014. godine. Od tada smo nerazdvojni. Čim smo Davor i ja počeli da planiramo venčanje, znali smo da on mora biti deo njega. Odmah nam je palo na pamet da može, obučen u smoking, da nam donese burme do oltara, za portal Petface priča Marija Zec.

Tako su pripreme oko smokinga njihovog najboljeg četvoronožnog prijatelja počele! Krojačica je ubrzo uzela mere, odlazio je na redovne probe, a kada je smoking bio gotov – usledila je vežba zadatka!

Sarino neobično venčanje: Umesto bidermajera – kuce iz Prihvatilišta!

– Sa Davorom je počeo da vežba svakog dana, mislili smo – kako li će on odraditi taj zadatak, navodi Marija!

burme do oltara petface

Jedina briga koju su imali budući supružnici bila je – da li će matičarka dozvoliti da se njihov labrador uvede u opštinu!

– Ipak je ovo društvo koje ne prihvata lako ovako nešto. Pitali smo se da li uopšte da tražimo dozvolu matičarke, ali Davor je pravnik pa je „bez dlake na jeziku“ odmah poslao upit, kroz smeh nam priča Marija!

Matičarka je na samu ideju bila oduševljena, a osim dozvole dobio je i posebno mesto u budućem izvodu iz matične knjige venčanih: “Dajem dozvolu da labrador u smokingu mladencima donese burme do oltara “.

PA SJAAAANO, A MARIJI I DAVORU ŽELIMO SVU SREĆUUUU UZ VERNOG PRIJATELJA! 😉

Foto: Privatna arhiva, Ivana Lukić

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.