Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET CAFORTAN: Savršen balans vitamina i minerala za optimalno zdravlje vašeg ljubimca!

CAFORTAN: Savršen balans vitamina i minerala za optimalno zdravlje vašeg ljubimca!

0
CAFORTAN petface

CAFORTAN: Kada je u pitanju zdravlje vašeg četvoronožca, kvalitetna i izbalansirana ishrana je obavezan preduslov. Ipak, neophodno je pobliže objasniti šta podrazumeva visoko-kvalitetna ishrana. U pitanju su namirnice koje sadrže sve one hranljive materije koje su psu neophodne za svakodnevno normalno funkcionisanje organizma. Pored toga što se prisustvo vitamina, minerala, amino-kiselina i ostalih elemenata podrazumeva u ishrani, podrazumeva se i da oni budu zastupljeni u odgovarajućem odnosu.

Pročitajte još: FORTAN CERVICO: Za jak imunitet vašeg ljubimca!

Ukoliko želite da budete sigurni u to da je vaš ljubimac uneo dnevnu dozu svega onoga što doprinosi opštem zdravlju njegovog organizma, a skeptični ste povodom toga da li on kroz ishranu unosi sve što mu je potrebno, onda je preparat CAFORTAN pravi izbor za vas.

CAFORTAN petface

Vitamini A i E su važni antioksidansi, koji imaju zaduženje da se organizam na što bolji način izbori sa procesom starenja i sa suzbijanjem bolesti. Ovi vitamini doprinose zdravlju očiju i kože vašeg ljubimca. Vitamin B12 ima veliku ulogu kod rasta i razvoja ćelija. Kada su u pitanju kalcijum, fosfor i vitamin D, oni su značajni kod pravilnog rasta i razvoja koštano-zglobnog sistema. Kao i kod ljudi, vitamin C je ključan kod jačanja imunog sistema i borbi organizma protiv bolesti.

Pročitajte još: DI-CALCIUM FOSFAT: Za jake kosti vašeg ljubimca!

Kada su u pitanju minerali, napomenućemo značaj koji gvožđe ima u svakom organizmu. Naime, ono je zaduženo za zdravu krv, pomaže transport kiseonika kroz organizam. Kalijum, na primer, je sjajna podrška radu srčanog mišića.

CAFORTAN petface

Ovo je samo deo priče o pozitivnom uticaju minerala i vitamina na zdravlje naših četvoronožaca. Ono što je bitno napomenuti je da je još jedan važan preduslov optimalnog zdravlja – zastupljenost ovih elemenata u pravom odnosu. Koliko je to važno, govori i podatak da previše kalcijuma u ishrani može nepovratno oštetiti bubrege.

Pročitajte još: FORTAN DENTAL CARE: Za prevenciju plaka i zubnog kamenca kod ljubimaca!

CAFORTAN petfaceUkoliko želite da budete sigurni u to šta vaš ljuibmac unosi u organizam, idealno rešenje je Fortanov dijetetski preparat CAFORTAN. On sadrži precizno izbalansiran nivo vitamina i minerala. Ovaj preparat obezbeđuje pravilne metaboličke procese, pravilan rast pasa i razvoj koštano-zglobnog sistema. Kao takav, idealan je za jedinke koje se razvijaju. Naime, idealan odnos kalcijuma, fosfora i magnezijuma obezbeđuje pravilan razvoj kostiju i zuba. Takođe, CAFORTAN se preporučuje i gravidnim ženkama i kujama dojiljama.

Fortan – jer psi i mačke su kao ljudi!

Prethodni tekstSUBOTICA: Nestao je Džoni, umiljati pas bez jednog oka! Pomozimo porodici da ga pronađe!
Sledeći tekstProteklog vikenda održana je akcija prikupljanja novca za jedini azil za konje u Srbiji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime