Naslovna VESTI PSI I DALJE ČEKA: Pas nakon 18 meseci od pogibije vlasnika i dalje...

I DALJE ČEKA: Pas nakon 18 meseci od pogibije vlasnika i dalje ČEKA DA SE VRATI! (VIDEO)

0
ceka da se vrati petface

Svake godine imamo po jednu ovakvu priču, najmanje, a nekada i više. Uvek ga nazovemo Hačiko, prema čuvenom psu rase Akita iz filma, koji je svog preminulog vlasnika čekao godinama uvek na istom mestu. 

Eto sada uz ovakav uvod odmah znate o čemu se radi, o psu koji je čekao svog preminulog vlasnika. Tako je, nije ni bilo potrebe da se previše trudite i premišljate. Ovo je prosto tako očigledno. Međutim, ovaj pas dolazi iz malog grčkog grada zvanog Nafpakos.

PROČITAJTE I:

Hačiko iz Kuršumlije: Pas čeka vlasnika, koji je preminuo, već godinu dana!

Ovaj pas već 18 meseci čeka svog poginulog vlasnika. Meštani i porodica mu redovno donose hranu i vodu, a čak su mu i napravili improvizovanu kućicu u koju može da se skloni od sunca i kiše. 

Bilo je pokušaja da se pas vrati kući ili da se udomi međutim ništa od toga nije uspelo. Pas je uvek pronašao put da se vrati na isto mesto gde čeka svog vlasnika. Njegov vlasnik je preminuo, zapravo poginuo u saobraćajnoj nesreći blizu njegove kuće, u svojoj četrdesetoj godini. Njegov brat je pre nekoliko godina poginuo na identičan način, takođe neposredno pred svojom kućom.

Eto, šta više reći, neki bi rekli sudbina, neki bi ih osuđivali i sažaljevali ovako ili onako. Uvek treba na prvom mestu da nam bude ljudski život. Ali sada kada je sve tako kako jeste, ovaj pas je ostao uveljen i sam. Ne želi nikoga i preti da će i umreti od tuge na mestu gde i dalje čeka svog vlasnika…

petface viberPOGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONI SU USVOJILI PSA NA SAMRTI: Ovo je bila JEDINA ŽELJA psa koji umire i koji nikada nije imao dom! (VIDEO)
Sledeći tekstVIDEO VEST: GAĐALI PANDU KAMENOM, jer im je bilo dosadno da je gledaju dok spava!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime