Naslovna VESTI PSI MILIONER potrošio celo bogatstvo kako bi spasao pse iz KLANICE!

MILIONER potrošio celo bogatstvo kako bi spasao pse iz KLANICE!

0
Milioner kupio klanicu pasa

Bogatstvo se meri novcem i uspehom ali mnogo više veličinom srca i spremnošću da se pomogne onima koji nemaju sreće. Da ima ogromno srce i da život nema cenu pokazao je ovaj mladi milioner iz Kine. On je iskoristio svoje bogatstvo kako bi spasao stotine pasa iz jedne farme i klanice psećeg mesa.

Milioner kupio klanicu pasa

Vang Jan je imao dovoljno znanja i sreće da početkom novog milenijuma uđe u biznis sa čelikom. Prilično brzo je napredovao i stvorio malo carstvo u gradu Čangčun. Obogatio se, postao multimilioner, a onda se jednog dana suočio sa surovom realnošću.

Milioner kupio klanicu pasa

Pročitajte i ovo: POTRESNO i DIRLJIVO! Psi čuvaju telo svog prijatelja!

Vang je imao ljubimca, psa kojeg je obožavao. Jednog dana je nestao i Vang je na sve načine pokušavao da ga pronađe. U očaju, počeo je da obilazi i lokalne farme i klanice pasa plašeći se da je njegov ljubinac završio na nekom takvom užasnom mestu.

Milioner kupio klanicu pasa

Iskustvo suočavanja sa stravičnim prizorima koje je zatekao u ovim farmama je doprinelo da donese neverovatnu odluku. Scene mučenja i ubijanja nevinih životinja promenile su mu život. Vang se suočio sa tužnom i užasnom stvarnošću kineskog odnosa prema psima.

Pročitajte i ovo: Devojčica KRALJICA! Dala sve svoje rođendanske poklone kako bi spasla život male Libre

Milioner kupio klanicu pasa

Ubrzo je odlučio da kupi klanicu i da je zauvek zatvori. Potom je izgradio veliko sklonište i prihvatilište za pse u jednoj napuštenoj fabrici čelika. Vang je obezbedio hranu, veterinarsku negu za pse koji su spaseni iz klanice. Verovali ili ne, bilo ih je preko 1.000.

Milioner kupio klanicu pasa

Vang je gotovo u potpunosti potrošio svoje bogatstvo kako bi spasao hiljade života nemoćnih pasa. Danas u ovom prihvatilišto živi još oko 250 pasa dok su svi ostali uspešno udomljeni. Vangovo angažovanje oko spasavanja pasa je ostavilo posledice na njegov osnovni biznis. Posao mu je zapao u krizu i danas Vang moli za pomoć dobrotvora koji žele da se priključe u njegovoj misiji. Ne želi novac, moli za hranu, lekove i sredstva za higijenu. Njemu treba pomoć jer je on učinio ono što je retko ko uradio. Potrošio bogatstvo da bi spasao pse bez šanse.

Izvor:  3milliondogs.com

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDevojčica KRALJICA! Dala sve svoje rođendanske poklone kako bi spasla život male Libre
Sledeći tekstSAMA PREŽIVELA OLUJU! Smrznuta, usamljena, napuštena – pogledajte je danas!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime