Naslovna VESTI PSI PRIJATELJSTVO IZ AZILA: Usamljeni psi postali najbolji prijatelji!

PRIJATELJSTVO IZ AZILA: Usamljeni psi postali najbolji prijatelji!

0

Blinker i Čili Peper – osim zanimljivih imena, posebni su po tome što su nerazdvojni u teškim vremenima. Dva mužjaka u azilu, čekajući nove vlasnike, daju jedan drugome nesebičnu podršku. 🙂

Pre nego što su stigli u azil, pogledi Blinkera i Čili Pepera se nikada nisu susreli. Međutim, onog momenta kada se to desilo, postali su nerazdvojni.

čili petface

Služba za spasavanje životinja u Džordžiji je pokupila usput dva mužjaka, starosti oko godinu dana i doneli su ih u azil. Čili Peper je stigao prvi u avgustu, kao pas sa ulice. Nekoliko dana kasnije službenici su doveli i Blinkera. Praksa je uvek da se u azilu psi spoje kao „cimeri“. Ispostavilo se da su Blinker i Čili Peper zaista odličan par.

Pročitajte još: 

DIRLJIVA FOTOGRAFIJA IZ KOMŠILUKA: Poslednji poljubac nerazdvojnih prijatelja iz bokseva!

čili petface

– Mazili su se na svom krevetu otkad su u istoj sobici. Ko god da prođe pored, zastane da vidi taj lep prizor. Zaista je divno videti da se dva psa, koja se pre azila nisu poznavala, ovako lepo slažu, kažu u prihvatilištu gde psi borave.

Pročitajte još: 

Boni i Klajd: Nerazdvojni dok čekaju da budu usvojeni zajedno

Uvek su jedan pored drugog. Iako su vrlo bliski, zapravo su potpuno različitih karaktera. Blinker obožava zagrljaje. Čim krenete ka njemu, on vam trči u zagrljaj. Čili Peper je drugačiji – energičan je, voli da trči za teniskim lopticama, ali najviše od svega, obojica vole da se igraju zajedno.

čili petface

Bilo bi divno da mogu da buud usvojeni zajedno, iako dobro funskcionišu i kada su odvojeni, tako da su svi saglasni da je bitno da budu srećni – zajedno ili odvojeno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.