Naslovna VESTI Pevačica Vanna i poznati u kampanji „Činčile su zakon“!

Pevačica Vanna i poznati u kampanji „Činčile su zakon“!

0
Činčile su zakon petface

Činčile su zakon! Ovako glasi kampanja koja je ugledala svetlost dana na plakatima širom Hrvatske. Priključile su joj se brojne poznate ličnosti, takozvani ambasadori koji putem video poruka šalju istu poruku.

Goran Višnjić, Vanna, Ivica Kostelić, Luka Nižetić i Iva Šulentić, u subotu 16. aprila od 11h do 13h dočekaće vas na zagrebačkom Cvjetnom trgu. To će biti prilika za sve zainteresovane da aktivno podrže kampanju pozirajući sa poznatima u fotokabini ”Photo Booth” i tako šire poruku kampanje Činčile su zakon.

Pročitajte još:
DETE ZA PRIMER: Lara ima 8 godina, a bori se za prava životinja!

Činčile su zakon petface
Luka Nizetic

 – Slika govori više od riječi i upravo zato pozivaju se svi da virtualnim i ostalim prijateljima pokažu svoj pozitivan stav o zabrani uzgoja životinja za krzno. Svi koji se slažu s Goranom, Vannom, Ivicom, Lukom i Ivom te žele pomoći činčilama, psima i ostalim životinjama, na najlakši mogući način mogu uputiti i svoje prijatelje, poznanike i obitelj da dignu glas za bolji Zakon o zaštiti životinja, ističe Luka Oman, predsednik Udruženja Prijatelji životinja.

Pročitajte još:
Boris Novković u kampanji: „I malo krzna jednako boli“ – za Hrvatsku bez krzna!

Činčile su zakon petface
Goran Visnjic

U Hrvatskoj je još od 2007. godine donešena zabrana uzgoja životinja za krzno, koju je podržalo više od 73 posto građana. Takvu značajnu odluku donele su mnoge države među kojima smo i mi.

BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAVETI: Kada mačke zahtevaju promene u ishrani i kako ih najbolje sprovesti?
Sledeći tekstUpoznajte Fišerove koji imaju najbolje bebisitere na svetu! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime