Naslovna VESTI PSI Preslatko: čivava koja surfuje ulepšaće vam dan (VIDEO)

Preslatko: čivava koja surfuje ulepšaće vam dan (VIDEO)

0
čivava koja surfuje petface

čivava koja surfuje: U ove vrele letnje dane, svako traži načina da se rashladi, a ovoj preslatkoj čivavi to i te kako polazi za rukom.

U prvi mah, taj prizor na možemo ni da zamislimo, ali kada bacimo pogled na fotografije, deluje nam kao da je ova čivava rođena da bude na dasci, među talasima.

čivava koja surfuje petface

To i ne treba da čudi, jer kako kažu njeni vlasnici, čivava Lola je od malih šapa, zavolela vodu. Lola je počela da pliva od šestog meseca. Tako je i kada je u pitanju voženje borda. Ona se od početka fenomenalno snalazi, budući da ima savršen pseći balans.

Njeni vlasnici, povodom Lolinog hobija, rekli su sledeće:

Odveli smo Lolu na plažu, a a surfovanje je bilo nešto što je ona sama odlučila. Ona se motala oko daske za surf, a nakon toga odlučili da je stavimo na dasku. Psi imaju savršen balans i ona obožava to što radi.

Lolini vlasnici, pored nje, imaju još 2 psa, još jednu čivavu, Lea i Lasu Apso, Alfija, pa je tako ovaj pseći trio nerazdvojan po plažama Severnog Velsa.

čivava koja surfuje petface

Ova fenomenalna čivava je našla svoj hobi i deluje nam da beskrajno uživa u njemu. Nadamo se da i ste vi pronašli način da provedete nezaboravno vreme sa svojim najdražim ljubimcima.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV NEMAR : gojazni jazavičar koji je do skoro jedva hodao
Sledeći tekstDIRLJIVE FOTOGRAFIJE: laboratorijske životinje na slobodi

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime