Naslovna VESTI PSI ZATVORILI ČIVAVU U SANDUK I OSTAVILI JE KRAJ AUTOPUTA (Video)

ZATVORILI ČIVAVU U SANDUK I OSTAVILI JE KRAJ AUTOPUTA (Video)

0
ostavljena debele čivava

Nesrećna čivava, za koju se smatra da ima oko 8 godina pronađena je kraj autoputa u zatvorenom sanduku. Niko ne može ni da pretpostavi šta je ovaj pas sve preživeo, ali očigledno nije imao srećan život.

Kada su spasioci otvorili sanduk, zatekli su Stenlija koji bio potpuno sleđen od straha. Pored njega, dok je bio u sanduku su jurili automobili i kamioni velikom brzinom i može se samo zamisliti koliko je to bilo strašno za njega. Pored toga, Stenli je bio neverovatno pregojen – nije mogao da stoji na nogama jer mu se stomak vukao po zemlji!

KAKAV PRVI LJUBAVNI SASTANAK! – Pogledajte video! Ovi buldozi znaju da uživaju (Video)

ostavljena debele čivava

Ovaj nesrećni pas je odnet u prihvatilište gde je obavljen pregled. Ustanovljeno je da je težak čak 21 kilogram ( čivave ne bi trebalo da prelaze težinu od 5 kilograma) i da su mu sve četri noge potpuno oduzete i veoma deformisane. Nažalost, spasioci su ga odneli u azil u kome mu nije pružena adekvatna pomoć. Stavljen je u kavez gde je dodatno istraumiran lavežom i cviljenjem drugih pasa. Kada su ga preuzeli aktivisti organizacije Ramapo-Bergen, bio je prljav, umazan sopstvenim izmetom i mokraćom.

VATROGASNA JEDINICA SPASLA CRNOG MAČKA OD DAVLJENJA – Akcija koja zaslužuje DIVLJENJE.

ostavljena debele čivava

Stenli je sada u starateljskom domu gde dobija neophodnu pomoć. Na prvom mestu ljubav i mir, a potom i odgovarajuću medicinsku negu. Zadatak staratelja je da Stenli smrša, a da se potom osposobi da ponovo hoda. Trenutno koristi prednje noge ali vuče zadnji deo po tlu. Obezbeđena su mu invalidska kolica koja još uvek ne može da koristi zbog prekomerne težine.

KAKVO DIVLJAŠTVO: KOBILA NAPADNUTA SEKIROM!

Ovaj nesrećni pas je očigledno poslednje godine preživeo u veoma teškim uslovima. Ko je i zašto ovako zanemario Stenlija nikada se neće saznati. Sada je kod ljudi koji ga vole i pomažu da prebrodi sve traume i fizičke probleme. Nadamo se da će svi zajedno uspeti.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.