Naslovna VESTI PSI Fotografija Olivera – čivave koja moli – obišla svet i spasila ga...

Fotografija Olivera – čivave koja moli – obišla svet i spasila ga pred eutanaziju!

1
čivave koja moli petface

Jedna fotografija čivave koja moli podeljena je više od 2.500 puta, a zahvaljujući njoj Oliver je za manje od nedelju dana pronašao dom!

Neverovatna priča nas vodi do Kalifornije i skloništa za životinje „Baldwin Park shelter“. Baš tu je završio Oliver, dvogodišnja čivava pronađena na ulicama Kalifornije.

čivave koja moli petface

– U sklonište je stigao 9. januara, a samo dva dana potom našao je svoj dom, rekao je Džon Hwang koji je najvećim delom zaslužan za ovu statistiku.

Pročitajte još:
FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA SVET: Pas moli vlasnika da ga ne ostavlja!

Slučajnosti nema, jer je fotografija čivave koja moli obišla svet za samo nekoliko sati od kada ju je upravo Hwang fotografisao i postavio na svoju Facebook stranicu!

čivave koja moli petface

Fenomenalni Hwang inače slobodno vreme provodi fotografišući životinje u skloništima širom Kalifornije. Zatim te slike postavlja na svoju stranicu i tako pokušava da ih udomi. Da će njegov gest postati viralan zano je čim je „uhvatio“ momenat sa Oliverom.

Pročitajte još:
“Nika je nestala, molimo pomozite, očajni smo!”

– Svaki put kada bih završio slikanje i krenuo iz skloništa, on bi ustao na svoje zadnje noge a prednjim šapama me doslovno „molio“ da ga spasem. Tada sam rekao da ja moram uslikati ovaj trenutak, rekao je Hwang za „ABC News“.

čivave koja moli petface

Oliverova fotografija, tačnije slika čivave koja moli kako su je nazvali, podeljena je više od 2.500 puta,a samo zahvaljujući njoj Oliver je proveo manje od nedelju dana u skloništu!

SJAJAN EPILOG!

Foto: John Hwang

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.