Naslovna VESTI PSI ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda...

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

0
copor pasa spasao bebu petface
Foto: Ilustracija

Ponovo se dogodila ta strašna scena, jedna žena je u indijskom gradu Hariani umotala bebu u najlon i izbacila je na ulicu. Ovo nije prvi nesrećan slučaj ovog tipa. Zaista je strašno kada se ovako nešto dogodi i da tako kažemo žalosno zašto ta nedužna i nevina bića, te male nesrećne bebice moraju ovako da ispaštaju od ljudi. 

Međutim, ova priča je imala srećan kraj i nećemo vas dugo držati u neizvesnoti. Beba je preživela ovu nesreću zahvaljujući čoporu pasa koji ju je spasao. 

PROČITAJTE I:

UPOZNAJTE OVU ŽENU: Ona spašava napuštene životinje i VRAĆA IM NADU! (VIDEO)

Šta se zapravo dogodilo? Žena je novorođenče bacila u odvod, a čopora pasa koji je video ovu situaciju odmah je priskočio u pomoć bebi. Izvukao je iz odvoda i svojim lavežom i nemirom privukao pažnju ljudi da su oni prišli i ugledali nesrećno novorođenče između pasa. 

Oni su bebu uputili hitno u bolnicu gde joj je pružena prva pomoć. 

Ne smemo ni zamisliti šta bi se dogodilo ovoj bebici da dobri psi nisu došli po nju i spasili je. Oni su svojom pometnjom i bukom prizvali ljude i sve se brzo završilo, srećno i dobro naravno. 

Ne zna se šta je sa ženom sa snimka koja je bacila bebu, ali se nadamo da će slučaj biti ispitan i da će svi dobiti šta zaslužuju.

Bravo za ove kuce!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.