Naslovna VESTI PSI ČOVEK MONSTRUM: Šutnuo psa u glavu nasred ulice

ČOVEK MONSTRUM: Šutnuo psa u glavu nasred ulice

0
čovek monstrum

Trenutak kada je bolesni siledžija nogom šutnuo svog prestravljenog psa u glavu razbesneo je mnoge koji su videli ove stravične slike. Sve se dogodilo na jednoj veoma prometnoj ulici u Liverpulu u Engleskoj.

čovek monstrum

Zastrašujući snimak koji je zabeležio jedan od prolaznika prikazuje čoveka monstruma kako šutira malog braon-belog psa koji od siline udaraca bukvalno leti kroz vazduh. Prolaznici su odmah reagovali i počeli da prekorevaju vlasnika u pokušaju da ga zaustave u daljem zlostavljanju ali je on počeo ljutito i agresivno da se svađa sa njima.

Pročitajte i ovo: PRAVA PATROLNA ŠAPA: Pas skočio u jezero da spasi bebu jelena

čovek monstrum

Jedan od očevidaca je kasnije izjavio: „Pas je bio prestravljen i pokušavao da pobegne, a krv je kapala sa njega.“ Pošto je ovom mučenju prisustvovao veliki broj prolaznika, policija je zatražila da svi koji su videli događaj daju informacije ili o psu ili muškarcu koji ga je maltretirao.

čovek monstrum

Fotografije su postale viralne i vrlo brzo se pojavio spasilac malenog psa. Majkl Lamb, vlasnik jedne radnje je prepoznao čoveka sa fotografije i otišao do njegovog doma. Uspeo je da mu oduzme psa, a nedugo potom je i policija objavila vest da monstrum koji je mučio psa zapravo i nije njegov vlasnik.

čovek monstrum

Majklo Lamb je preuzeo brigu o mešancu džek rasel terijera i korgija ali je znao da ne može da ga zadrži. Dao mu je ime Skonhed,  i nekoliko dana ga je držao u svojoj radnji ne bi li mu našao novi sigurniji dom. Iako je prvog dana boravka kod Majlka bio preplašen već sutradan se umirio posta pravi vladar prostora.

čovek monstrum

Pročitajte i ovo: SNALAŽLJIVOST SPASAVA ŽIVOTE: Štene preživelo zahvaljujući veštačkom disanju – kroz flašu

Od trenutka kada se pročulo da je uspeo da spase malog Skonheda, Majkl je dobio stotine ponuda da udome nesrećno kuče. Ipak, Majkl se odlučio za devojku iz susedstva kako bi mogao često da viđa Skonheda u kojeg se zaljubio.

čovek monstrum

Nažalost, nema informacija o tome kakve su ali i da li su uopšte mere pokrenute protiv čoveka monstruma koji se na tako surov način poneo prema Skonhedu.

Izvor:  valuablestories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSNALAŽLJIVOST SPASAVA ŽIVOTE: Štene preživelo zahvaljujući veštačkom disanju – kroz flašu
Sledeći tekstSPASAO SAMOG SEBE: Pas ušao sam u veterinarsku ambulantu, a veterinar mu spasao život. (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime