Naslovna VESTI PSI ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima...

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

0
čovek u kolicima petface

Pošto je bivao udomljen i vraćan čak četiri puta, činilo se da će pas po imenu Bandit ostatak svog života ipak provesti u azilu. Pas čije kretanje zavisi od kolica jer svoje zadnje noge ne može da pomera je ipak imao ludu sreću kada se pojavio bračni par koji je želeo baš njega.

Ono što je godinama plašilo potencijalne udomitelje je ovoga puta presudilo u njegovu korist i sada konačno ima svoj stalni dom. 

PROČITAJTE I:

TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi našao pravi dom!

BUBINA PORUKA ZA SVE: “I šta kažete, neće me niko ZATO ŠTO SAM CRNA!?” (VIDEO)

JE L’ VOLITE BRZU VOŽNJU: Ova kuca UŽIVA U VOŽNJI kolicima u kupovini, svaki post sa njim 500 hiljada lajkova! (VIDEO)

Nakon što su Darel i Su videli Fejsbuk objavu bili su potpuno sigurni da mu mogu pružiti ljubav i negu kakva mu je neophodna. Sa pažnjom su učili kako da rade sa njim i nimalo se nisu plašili što je pas sa posebnim potrebama jer je i sam Darel osoba sa invaliditetom.

-Najintrigantniji deo je što Bandit i ja imamo istu vrstu paralize zbog koje koristimo kolica. Su i ja potpuno razumemo taj život, tačno znamo koje su mu potrebe i zbog toga osećamo da smo sa njim dublje povezani, ističe Darel.

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

Mesec dana su trajale pripreme i kada su konačno bili sigurni da je njihova kuća u potpunosti adaptirana za milog psića njihov dom i život su dobili nove, po sve lepše nijanse.

Koliko je Bandit umiljat govori i činjenica da su se zaposleni u Centru u kom je živeo teška srca pozdravili sa njim, iako su svesni da ga čeka lepši život, kakav zaslužuje.ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

-Mnogo nam je značio i biće nam veoma neobično kada prođemo delom u kom je Bandit najviše boravio. Srećni smo što ima novi dom, ali nam treba vremena da se naviknemo da više nije sa nama.

Sa druge strane Bandit se veoma lepo prilagodio i kako kažu od prvog dana se ponaša kao da je sa Darel i Su od samog početka.

Sa novom porodicom je već imao bezbroj avantura i privržen im je kao da ih poznaje čitav svoj život.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.