Naslovna VESTI PSI ŽELITE JE? Miona je spasila Crnu, usled nevremena, ali sada se moraju...

ŽELITE JE? Miona je spasila Crnu, usled nevremena, ali sada se moraju rastati!

0
Crnu petface

Usled nevremena koje je pogodilo Pančevo, u mesecu Maju, jednu malu Crnu lepoticu spasio je neko ko je otvorio vrata ulaza. Crna se tada sakrila promrzla i prestrašena. Sreću u nesreći je imala da je ugleda Mionin brat!

– Usled nevremena, koje je bilo u toku noći, neko je u našu zgradu pustio malo štene tada staro nepuna dva meseca. Ujutru ju je pronašao brat, i doveo kući, uz nadu da ćemo je brzo udomiti. Štene je bilo negovano i uhranjeno, i verovatno nečiji kućni ljubimac, koji je završio na ulici jer je kao i mnogi drugi “DOSADIO” ili “NIJE BIO POSLUŠAN”, priča nam Miona.

DIRLJIVO: Pismo ostavljenog psa koji traži novi dom!

Crnu petface

Tu počinje njihova borba, za pronalaženje njenog doma i ljudi koji će je prihvatiti i voleti kao člana porodice, jer to je sve što ona, kaže Miona, zaslužuje.

Crnu petface

– Kontaktirali smo sva društa i oraganizacije za zaštitu životinja na teritoriji Pančeva, ali niko nije mogao da nam izađe u susret i pomogne. Neki od predloga je bio da je ostavimo na ulici, gde bi je možda neko pokupio i udomio. Eventualno da je odvedemo u Pančevački azil, što nam nisu baš preporučivali, iz razloga što bi posle nekog vreme usled neuspelog udomljavanja bila uspavana, kao i mnogi drugi psi koji su tamo završili, priča Miona dok nam pokazuje Crnu.

VIDEO: Ovaj pas je pobegao iz novog doma, kako bi se vratio prvim vlasnicima!

Oblepili su kraj, postavljali oglas ena društvene mreže, ali NIŠTA!

Crnu petface

Tada se dosetila da se javi našem portalu, jer kako kaže – mnoge priče koje objavimo imaju SREĆAN KRAJ!

– U pitanju je jedna umiljata ženkica, koja se zova, mešanac, sada stara između 5 i 6 meseci, očiju takvih da joj se ne može odoleti. Devojčica je razigrana, vesela, puna energije, veliki ljubitelj dece, sticajem trenutnih okolnosti naučena na život u stanu, gde je sputana sva njena sloboda, što je i razlog zašto traži novi dom sa velikim dvorištem, gde bi dobila mnogo prostora za igru. Čitajući razne priče koje ste objavljivali i koje imaju srećan kraj, sada citiram jedan deo i nadam se da će i naša imati takav: “U svakom slučaju drago nam je što je još jedan maleni psić našao dom i tako se sklonio sa ulice – ZAUVEK“, za kraj razgovora dodala je Miona.

Ponovili bismo se – NADAMO SE DA ĆE I OVA PRIČA IMATI HAPPY END! Šeruj, podeli, objavi, UDOMI Crnu!

KONTAKT: Miona Lojanica, tel: 064/13-13-352

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO: Student (24) se vozio kroz uragan, kako bi spasio pse – Telmu i Herkulesa!
Sledeći tekstNOVI HEROJI POPLAVA: Ostali u Hjustonu kako bi izbavili mace!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime