Naslovna VESTI PSI ČUDESNI PAS MAKS: Spasao je život svog vlasnika, a drugima mami osmehe

ČUDESNI PAS MAKS: Spasao je život svog vlasnika, a drugima mami osmehe

0
čudesni pas maks, petface

Keri je svog pas prozvao čudesni pas Maks. On je spasao život svog vlasnika, a drugima mami osmehe i podiže raspoloženje. Da li ste spremni za njegovu avanturu?

Maks je engleski špringer španijel. U život svog vlasnika Kerija došao je pre 12 godina, može se reći u pravom trenutku i praktično mu spasao život.

POTRESNE MISLI psa koji kopni u azilu: Prolaze leta, zime, proleća… A ja čekam da…

KALUĐER KARMELO! Neobična priča o psu koji živi u manastiru i propoveda ribama! (FOTO)

Keri je nakon nesreće imao velikih problema sa kičmom i dugo nije ustajao uz kreveta, a to je sa sobom nosilo i padanje u veliku, i naizgled, nepovratnu depresiju.

Jednog dana, supruga ga je nagovorila da ode do prodavnice po mleko i ne sluteći da će to biti sudbonosni susret Kerija i Maksa. Tada jednogodišnji Maks, gurnuo je njušku među rešetke dvorišne ograde i to je bio početak njihovog prijateljstva.

čudesni pas maks, petface

Nakon tog susreta Keri je dobio motivaciju da izađe iz kuće – da vidi Maksa. Keri kaže kako je Maks uvek imao pogled od koga ste se osećali da mu je stalo, da brine.

Ubrzo su Maksovi vlasnici morali da se presele u grad, a kako su smatrali da će Maksu biti bolje da ostane u prirodi, ostavili su ga Keriju.

Njih dvojica su svuda išli zajedno, a kasnije su im se pridružili i Padi i Hari, takođe špringer španijeli. Veliku popularnost stekli su kada je Keri počeo da objavljuje njihove slike i snimke na Facebooku.

čudesni pas maks, petface

Keri kaže da mu se javljaju ljudi koji kažu da Maksove fotografije u njima bude isto ono osećanje sreće i da im ulepšava dan, baš kao i njemu. 2019. je stigao i do dvorišne žurke u Bakingemskoj palati.

Keri zapisuje sećanja i planira da od njih napravi Maksove memoare, a gradsko veće Kesvika odobrilo je Maksov spomenik.

izvor: bbc.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.