Naslovna VESTI MAČKE ČULO SE PLAKANJE, a onda su pornašli macu, tek rođenu ispod školskog...

ČULO SE PLAKANJE, a onda su pornašli macu, tek rođenu ispod školskog poda!

0
culo se plakanje petface

-Jednog dana tokom časa sam čula čudnu buku koja je zvučala kao mačji plač. Neki učenici su se zabrinuli pa smo odlučili da posle časa ostanemo i utvrdimo šta se događa, rekla je Anastasija, profesorka u jednoj školi.

Kada su dobro istražili svaki deo učionice, pronašli su mače starosti od dva do tri dana koje je bilo zarobljeno ispod poda. Profesorka ga je odvela kući, iako je njena porodica bila apospolutno protiv ovakve ideje.

PROČITAJTE I:

OČAJNIČKO ZAPOMAGANJE MAČKE koja se zaglavila uzbunilo komšiluk da joj pritrči u pomoć!

Još uvek je mače bilo slepo i bila joj je potrebna nega, kao i toplo sklonište. Nedelje brige o ovoj maci su prolazile, svojoj spasiteljki mačka je bila stalno u rukama. Kada je otvorila oči prvo što je videla, bila je osoba koja ju je zbrinula i spasila iz tesnaca školskog poda. Njena porodica, sadašnja, koja je i dalje čuva, bila je ono što je gleda tokom prvih dana i sada je srećna i voljena uz njih.

culo se plakanje petface

Macu su nazvali Fima, a o njoj je brinula starija ženka mačke Dženifer kada njeni vlasnici nisu bili tu, kada su bili na poslu i slično. Stalno je bila uz malu Fimu, sve dok od starosti nije umrla.

Ali Fiminoj ljubavnoj priči ovde nema kraja. Mala devojčica je imala oko sedam do osam meseci kada su njeni vlasnici odlučili da joj donesu prijateljici.

PROČITAJTE I:

INTERNET LUD ZA OVIM VIDEOM: Mačetu je bila potrebna pažnja, onda je ova žena URADILA NEŠTO NESVAKIDAŠNJE! (VIDEO)

-Kada smo je upoznali sa macom Silver, bila je više nego zahvalna i postala joj je kao majka. Bila je anđeo čuvar, baš kao što je Dženifer bila za nju. Pustila je Silver da joj sisa bradavice iako nikada nije imala mleko, ona ju je negovala kao prava mamica. Bila je najbolja hraniteljica koju je maca mogla da ima, navela je profesorka.

culo se plakanje petface

Fima i  Silver su najbolje prijateljice i Fima gleda svoje roditelje kao blagoslov s obzirom na to da je ona spasena, dovedena kod mace koja ju je negovala i dobila macu da se stara o njoj.

Nakon svega, OVO JE VRLO SREĆNA MACA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.