Naslovna VESTI PSI Vlasnik je odbio da ode u bolnicu, zbog svog psa i PREMINUO...

Vlasnik je odbio da ode u bolnicu, zbog svog psa i PREMINUO je. Cura je danas SREĆNO UDOMLJENA!

0
Cura petface

Priča koja je rasplakala sve ljubitelje životinja širom Hrvatske, ali i van granice države. Priča uz koju smo i mi plakali:

PRETUŽNO: Curi je vlasnik preminuo, a ona ne prestaje da plače. TREBA našu pomoć!

Danas, ta ista priča dobila je najbolji mogući epilog 😉 Naime, dobermanka Cura iz Karlovca ostala je bez svog vlasnika Tihomira Bračića, sa kojim je provela osam najlepših godina svog psećeg života. On je preminuo u 51. godini od dijabetesa. Nije hteo ići u bolnicu, jer nije imao kome ostaviti ljubimicu.

Cura petface

Kujica je trebala biti eutanazirana, ali ju je savesni veterinar odbio usmrtiti. Tada je brigu o njoj preuzelo karlovačko Udruženje za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“.

Cura petface

Cura je na kraju ostala na domaćem i poznatom terenu – i dalje će živeti u svom Karlovcu, trčaće i igrati se u poznatim parkovima, kupati u najdražim rekama… Jer, Curu je udomio bračni par koji je dobermanku, kao i njenog preminulog vlasnika, znao iz šetnji 😉

Vladimir Davidov (77) preminuo od infarkta, nakon što nije uspeo da pronađe svog ukradenog psa!

Cura petface

– Novi gazde imaju vajmarskog ptičara Zoltana, a simpatije između njega i Cure postoje otkad su se prvi put upoznali. Dotični ljudi nikada prije nisu imali dva psa i pitali su se kako će to funkcionirati, ali osjećali su da će se Cura kod njih brzo oporaviti, slijedili su srce i nisu pogriješili. Zoltan se pokazao kao divan domaćin, rekla je volonterka Magdalena Bakarić za „Jutarnji.hr“.

Cura petface

Dobermanka Cura najviše se vezala uz ćerku novih vlasnika – spava u njenoj sobi i najsrećnija je kad je ona vodi u šetnju.

– U njoj je očito pronašla novu srodnu dušu. Nikuda bez nje! Jednostavno su kliknule na prvu, kaže Magdalena.

Za kraj, nemojte sve ovo za nekoliko dana zaboraviti. Neka nam ovo svima bude pouka. Nikada ne znate što vam život nosi!

Izvor, Foto: jutarnji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽE SE SVEDOCI koji su videli kako je akita povredila devojčiciu u Novom Sadu!
Sledeći tekstKUPUJMO OD NJIH: Evo koje kompanije NE TESTIRAJU svoje proizvode na životinjama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime