Naslovna VESTI MAČKE Anđelka: Nađena je među čoporom pasa, a sada je pas ČUVA, MAZI...

Anđelka: Nađena je među čoporom pasa, a sada je pas ČUVA, MAZI I PAZI!

0
cuva mazi i pazi petface

Nađena je među čoporom pasa u industrijskoj zoni Novog Sada i imala je ozbiljne zdravstvene probleme. PetFace je pisao o ovoj maci kada su je pronašli ljudi iz Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad „Spans“ i odmah su je odveli veterinaru.

PROČITAJTE I:

NAĐENA JE MEĐU ČOPOROM PASA, mala, ali sa velikim zdravstvenim problemima! (VIDEO)

-Iako je na prvi pogled izgledala potpuno zdravo, već u kolima smo primetili da čudno diše. Odveli smo je kod naših veterinara, snimljena je i dijagnostikovana joj je dijafragmatska hernija, unutrašnji organi su joj probili dijafragmu, pretpostavka je da je urođeno, jer je suviše mala i bez nekih vidljivih povreda na telu, objasnili su na svojoj Fejsbuk stranici iz Spansa.

Maca je dobila ime Anđelka i zaista joj ime oslikava karakter, jer je pravi anđelčić.

-Dijagnostikovana joj je dijafragmatska hernija, konsultovali smo i veterinare iz Beograda, oni su pored hernije sumnjali i da postoji voda u plućima i preporučili su terapiju, pa je malena sada na antibioticima, dobijala je par dana kiseonik i pratimo stanje, stoji na Fejsbuk stranici Spansa.

cuva mazi i pazi petface

Maca je prava pametnica i mazuljica, ručka dobro, koristi posip i zna sve što joj treba. Neka dugoročna prognoza za nju sada ne postoji. Ona mora da bude na toplom, da jede kvalitetnu hranu i dobija vitamine, kako bi imala jak imunitet.

-Ima svoje dadilje i dvonožne i četvoronožne. Nadamo se ipak da i za nju postoji neko, da neće čitav život provesti po privremenim smeštajima i pansionima. Njoj treba miran dom, da bude isključivo u stanu, da jede kvalitetne granulice i da je neko voli do neba, mazi i pazi, zaključili su u svom postu na društvenim mrežama iz Spansa.

PROČITAJTE I:

MAČAK SLOMLJENOG SRCA: Preminuo mu je prijatelj, a on je pronašao način da ga vrati u život! (VIDEO)

Nađena je sam u čoporu pasa, a sada se druži sa psom koji je čuva, pazi, mazi i ne da je nikome.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSKANDALOZNA ODLUKA: Zabranili Božićnu reklamu, koja govori o nestajanju životinja zbog čoveka!
Sledeći tekstGREŠKE U ČUVANJU HRANE za pse: U ovome mnogi greše!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime