Naslovna VESTI PSI Meri pokrenula „lajavu garažu“ – čuva pse dok vi šopingujete!

Meri pokrenula „lajavu garažu“ – čuva pse dok vi šopingujete!

1
čuva pse petface

čuva pse: Doktorka Meri Trevers iz Teksasa, došla je na krajnje neobičnu i praktičnu ideju za pokretanje biznisa. Naime, ona je osmislila čuvanje pasa, dok njihovi vlasnici bezbrižno završavaju svoje obaveze usput, ne brinući šta se dešava sa njihovim ljubimcima.

Ova žena preduzetnik, na taj način postala je kako heroj ljubimaca, tako i heroj vlasnika ljubimaca. Ona je ponudila krajnje jednostavno i praktično rešenje za sve one zauzete ljude koji imaju mnogo obaveza, a svoje ljubimce ne mogu da povedu baš svuda. Najčešće su to situacije u kojima je potrebno obaviti kupovine ili pričekati u redu neko vreme.

Sada je tu Meri sa svojom „Lajavom garažom“, kako je ona sama nazvala svoju pokretnu bazu. Ovo je stvarno unikatan koncept koji je osmišljen na način da psi budu bezbedni, a njihovi vlasnici bezbrižni. A ujedno je neuporedivo bolje rešenje od toga da ostavite svoje ljubimce da vas čekaju u kolima, dok vi završavate svoje poslove.

Ova garaža za pse opremljena je šarenim kućicama, klima uređajima i sa mnogo činijica sa vodom, kako bi se obezbedilo da kucama sve bude potaman dok čekaju.

čuva pse petface

Ova preduzimljiva gospođa, parkira svoju pokretnu prikolicu najčešće na parkingu „Gejtvej“ šoping mola u severozapadnom Ostinu. Ona svojim klijentima nudi čuvanje pasa po različitim tarifama, koje zavise od vremena zadržavanja.

Ova dama, inače kiropraktičar po struci, je povodom svog biznisa izjavila sledeće:

Radnje imaju mnogo sreće i koristi od toga što ja radim. Bilo bi neprijatno kada bi zbog svojih mušterija sa ljubimcima bili prinuđeni da pozivaju policiju.

Meri je za usluge čuvanja pasa dostupna samo vikendom, a mi joj iskreno želimo da joj posao procveta.

Ovo su zaista divne vesti za sve vlasnike pasa, a mi se nadamo da ćemo uskoro čitati o nečemu sličnom i kod nas.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.