Naslovna VESTI MAČKE NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

0
čuvanje mačaka petface

Divne vesti za sve mačkoljupce ovoga puta nam stižu iz Velike Britanije. Naime, ukoliko ste ikada želeli da brinete o mačkama, dok unosite u sebe dnevnu dozu kofeina – prava ste osoba za ovaj posao. Naime, jedan kafić dao je oglas u kome se traže osobe za čuvanje mačaka.

Pročitajte još: POSAO IZ SNOVA: U Kini vas plaćaju da grlite pande!

Ovog proleća u Mančesteru se otvara Ket Kafe. Kao i uvek, kada je reč o novim objektima, vlasnici su u potrazi za radnicima. Pored konobara, barmena i menadžera, dve sestre koje otvaraju ovaj lokal, traže i osobe za čuvanje mačaka. Da, da…dobro ste čuli. 😀

čuvanje mačaka petface

Ovaj kafić zamišljen je kao mesto gde gosti mogu da se opuste, da uživaju u ispijanju omiljenih napitaka. Ono po čemu je ovaj kafić osoben je što u njemu pored standardnih sadržaja koje nude ugostiteljski objekti, je što će gosti imati priliku da se maze i igraju mačkama, koje se deo kafića.

Pročitajte još: KRALJEVO: Napuštena maca postala maskota kafića! Gosti kumuju!

Vlasnice Eli i Sara Klous, sada su u potrazi za kandidatima kojima će posao biti: čuvanje mačaka, briga o njima, igranje i učenje različitim veštinama, nega i briga o zdravlju i krznu, kao i čišćenje njihovih posipa. Posao iz snova, zar ne?!

čuvanje mačaka petface

Na društvenoj mreži Facebook postavljena je grupa koja ima za cilj pronalaženje idealnih kandidata. Za samo nekoliko dana, grupa je narasla na 2.000 fanova, a mi ne sumnjamo da će konkurencija biti jaka. Napomenućemo još da je plata za ovaj savršeni posao 8 funti po satu.

Pročitajte još: Vlasnik ovog kafića svake noći pusti ulične pse da tu prespavaju!

Ukoliko ste bez posla, a veeeeeliki ste ljubitelj mačaka, ne časite časa i šaljite prijave.

Pogledajte i fotografije maca za koje ćete biti zaduženi:

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.