Naslovna VESTI PSI PRIČA KAO IZ FILMA: Pas čuvao povređenu drugaricu i donosio joj hranu!

PRIČA KAO IZ FILMA: Pas čuvao povređenu drugaricu i donosio joj hranu!

0
čuvao petface

Ali doslovno kao iz filma 😉 Priča koja nas danas vodi do Južnoafričke Republike, a koja u centar radnje stavlja jednog vernog psa koji je čuvao povređenu drugaricu ne želeći da se odvoji od nje dok ne stigne pomoć! Za sve to vreme, on joj je donosio i hranu!

Naime, članovi organizacije za zaštitu životinja iz Durbana (SPCA) 18. marta, dobili su dojavu kako se u blizini železničke pruge nalaze dva povređena psa. Kada sus tigli na lice mesta, umesto dva povređena i iznemgla psa, volonteri su pronašli ženku i jednog zdravog psa, mužjaka, koji ju je čuvao.

Pročitajte još:
VERNOST: Pas čuvao telo preminulog vlasnika u nadi da će se probuditi!

čuvao petface

Prema rečima očevidaca, pas bi svoju drugaricu napuštao isključivo u trenucima kada je išao po hranu, koju je naravno delio sa svojom povređenom prijateljicom!

Pročitajte još:
DRUGARSTVO NEMA CENU: Pas nedelju dana čuvao drugaricu koja je upala u provaliju! (FOTO)

čuvao petface

Nažalost, povrede od udara voza su bile teške, a ženki je ozbiljno bila povređena kičma! Morali su da je eutanaziraju, jer joj nije bilo pomoći!

– Nju smo uspavali, ali je njen anđeo čuvar živ i zdrav. Nazvali smo ga Heroj. Čim smo objavili ovu neverovatnu priču, javili su se ljudi i on je udomljen. Pa ko ne bi želeo ovako venrog prijatelja, rekao je inspektor Moloi.

NEVEROVATNI SU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.