Naslovna VESTI PSI DA LI IMA KRAJA? – Nova dva slučaja zlostavljanja!

DA LI IMA KRAJA? – Nova dva slučaja zlostavljanja!

0
dva zlostavljanja

Samo nedelju dana posle pronalaska zlostavljane čivavice još jedan zlostavljan pas je pronađen u veoma lošem stanju. Oba slučaja su zabeležena na željezničkoj pruzi i u okolini željezničke stanici Vajnlend u Nju Džerziju. Zaista, da li ima kraja?

dva zlostavljanja

Čivava Koko je pronađena uvezana u kesi koja je bila potpuno natopljena urinom. Pored toga što je očigledno bila zlostavljana bila je u opasnosti i da je udari neki od mnogobrojnih vozova. Koko je odmah prebačena u lokalno prihvatilište gde se oporavlja.

dva zlostavljanja

Pročitajte i ovo: PRETUČENA NA SMRT – Vlasnici tuguju za Misti i traže Miu.

Nekoliko dana kasnije, grupa džogera je naišla na veoma mršavu ženku pit bula. Bila je vezana za drvo, očigledno napuštena. Pored toga, imala je i povrede repa i jednog stopala. Džogeri su bili šokirani izgledom mlade kuje koja je bila sama kost i koža.

dva zlostavljanja

Jedan o njih je pozvao pomoć pa je pas ubrzo preuzet i odveden kod veterinara. Kuja je dobila ime Bubamara i svi koji su bili uključeni u njeno zbrinjavanje su bili oduševljeni njenom mirnom naravi. Bilo je neverovatno da pas koji je patio od ozbiljne pothranjenosti i koji je bio izložen velikim patnjama pokazuje toliko ljubavi i poverenja prema ljudima.

Pročitajte i ovo: NAVIKLA NA BOL – Svaki dan je dragocen!

dva zlostavljanja

„Nismo sigurni šta joj se dogodilo ili zašto je zanemarena i odbačena, ali znamo da je slatka i divna“, objavilo je sklonište na svojoj Fejsbuk stranici. S obzirom da su oba slučaja zabeležena u istom kraju Džerzija, policija i aktivisti sumnjaju da se radi o jednoj osobi koja sistematski muči životinje. Organizacija PETA je ponudila nagradu od 6.000 dolara za svakoga ko pruži informacije koje vode do Kokoovog zlostavljača.

dva zlostavljanja

Nadamo se da će oba psa uskoro dobiti pravdu. Nijedan pas ne bi trebalo da prolazi kroz mučenje koje su ovi štenci pretrpeli, ali na sreću, sada su oboje bezbedni i voljeni.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUČENA NA SMRT – Vlasnici tuguju za Misti i traže Miu.
Sledeći tekstKAKVA ZAHVALNOST! – Ljubi spasioce koji su je izvukli iz plastične cevi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime