Naslovna VESTI PSI DA LI JE OVO NORMALNO? – Istetovirao psa da bi ga lakše...

DA LI JE OVO NORMALNO? – Istetovirao psa da bi ga lakše prepoznao!

0
Da li je ovo normalno

U Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Kini i Japanu postalo je popularno „obeležavanje“ pasa i mačaka mastilom. Ali, ne kao što se nekada radilo tetoviranjem jedinstvnog broja na ušnoj školjci već tetoviranjem celog tela! Mnogi se, s pravom pitaju: Da li je ovo normalno?

Da li je ovo normalno

Ne propustite ovu divnu priču: PAZITE, NIJE ZA EMOTIVCE! – Susret čoveka i psa koji su jedan drugom spasili život

Zaštitnici prava životinja se bune protiv ove prakse. Naročito pošto su se na internetu pojavile brojne fotografije ovakvih „umetničkih“ dela tatoo majstora. Udruženja traže da se donesu zakoni koji bi zabranjivali ovakav vid mučenja životinja.

Da li je ovo normalno

Pročitajte i ovo: ŠPANIJA: NAJSUROVIJE MASOVNO UBIJANJE PASA ! – Svake godine se ubije 60.000 lovačkih hrtova. Zaustavimo pokolj!

Psi i mačke su podvrgnuti nepotrebnom bolu i stresu. Ovakve intervencije podrazumevaju opštu anesteziju tokom rada što u nekim slučajevima nije potpuno kontrolisano i bezbedno. Pored toga, proces zarastanja tetovaža takože nanosi bol ljubimcima, a postoji i opasnost od alergijskih reakcija na mastilo.

Da li je ovo normalno

Iako su mnogi odgovorili da brojne fotografije nisu stvarne već da su docrtane i dorađene, definitivno postoje dokazi stvarnog mučenja životinja. Vlasnik ovog psa je potvrdio autentičnost fotografije tvrdeći da je psa tetovirao kako bi ga mogao lakše prepoznati ukoliko ga izgubi. Pored toga, tvrdio je i da mastilo za tetovažu sprečava pojavu raka! Zaista, da li je ovo normalno?

Izvor:  laboyanos.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠPANIJA: NAJSUROVIJE MASOVNO UBIJANJE PASA ! – Svake godine se ubije 60.000 lovačkih hrtova. Zaustavimo pokolj!
Sledeći tekstJEDAN DAN RAJA ZA PSE – Jedno mesto na svetu ima praznik pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime