Naslovna VESTI PSI DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH: Pogledajte njihove karakteristike! (VIDEO)

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH: Pogledajte njihove karakteristike! (VIDEO)

0
DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Tražite super simpatičnu rasu pasa? Izvojili smo neke od naših omiljenih rasa koji mogu bti odlični verni prijatelji. Bez obzira da li tražite kućnog ljubimca veličine džepa sa kojim biste delili svaku vašu avanturu ili psa toliko velikog da mu je potreban veci prostor tu je pas za vas. Ova lista je prepuna grejanja u krevetu i deljenja dremeža.

Ovi psi neće biti samo kućni ljubimci, oni postaju i članovi porodice. Pružiće vam puno ljubavi i pažnje i nećete moći da se odvojite od njih.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

U nastavku pogledajte karakteristike ovih 10 rasa psa.

Italijanski hrt

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH PETFACE

Uživa da provodi vreme sa svojim vlasnikom, jako požrtvovan pas. Oni su krhe lepotice sa dugim nogama i uspravnim pogledom. Potrebno mu je puno ljubvi i paznje. Zdravlje – Paradentoza i lomljenje ekstremiteta. Životni vek ovog psa je 12-15 godina.

Zlatni retriver

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH PETFACE

Veoma su verni, pitomi i odlični sa decom. Prepoznatljivi su po svojoj predivnoj zlatnoj dlaki. Zahvaljujući svom ljubaznom temperamentu i požrtvovanosti, zlatnice su vrhunski porodični psi i rado se slažu kako sa mladima tako i sa starijima.

Čivava

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Čivauva je mali pas sa velikim stavom i još većim srcem. Oni mogu biti žestoki mali ratnici ako misle da situacija zahteva. Čivauva se naročito veže za jednog člana porodice, a možda ne porodicama sa malom decom.

Labrador retriver

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Zaista najbolji čovekov prijatelj. Labrador retriver je pas koji se odlikuje dobrotom i nežnošću. Veoma je veran svom vlasniku i odanost je njegova vrlina. Ovi svestrani, ravnomerni psi posvećeni su svom narodu i hrani. Labradori su uvek gladni.

Kavalirski španijel kralja Čarlsa

da li je ovaj pas jedan od vasih petface

Ovaj pas elegantan je pratitelj na lovačkom terenu ili dvorištu. Oni imaju dovoljno energije za igru sa decom, ali su dovoljno mirni da budu prekrasni partneri bolesnim ili starijim osobama. Ovi odlazeći psi opušteni su podjednako sa prijateljima i strancima, tako da ne računajte da će on biti čuvar pasa.

Bokser

da li je neko od ovih psa vas petface

Da imate torbicu dovoljno veliku, bokser bi se rado ubacio i krenuo u avanture sa vama. Bokser je divan porodični pas. Bistar je, energičan i razigran. Mnogi pretpostavljaju da su agresivni zbog grubog izgleda i stava. Sve što je ovom psu potrebno je nežno, ali odlučno i dosledno odgajanje.

Bišon

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Bišon je pas koji će svima izmamiti osmeh na lice. Oni su vesela, mala rasa sklona nestašlucima. Zbog svoje veličine ali i bele kovrdžave dlake ova rasa podseća na plišanu igračku.

Nemačka doga

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Bezobrazan kao štene i plemenit i nežan kao odrasla osoba. Obožava ljude, decu i druge životinje i uprkos svojoj veličini, uvek će želeti da se ušuška kraj vas. Ako oseti da je porodica u opasnosti neustrašivo će je braniti.

Briselski grifon

DA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Slatki pas sa mrzovoljnim licem. Prvobitno uzgajani u lovu na štakore u Belgiji, ovi simpatični mali psi nemaju pojma koliko su mali i pojma da oni nisu glavni. Ako vam ne smeta izazov kada je reč o poslušnosti, ovaj sportski pas pružiće vam životnu radost.

Pit bullDA LI JE VAŠ PAS JEDAN OD OVIH petface

Pit bull terijeri žele da vam pokažu koliko vole da budu u pravim rukama. Kao i kod bilo kojeg drugog psa, promišljeni uzgoj, obuka i socijalizacija su od vitalnog značaja za stvaranje dobrih porodičnih drugova. Jednom kada ste se lično upoznali sa pit bull-om, videćete zašto se ljudi tako teško bore da se od njega odvoje.

Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj. Odanost, vernost i ljubav koju Vam pružaju ovi ljubimci ne može se porediti ni sa jednom. Svako ko ima psa zna o čemu govorimo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNO PRIJATELJSTVO PSA I GEPARDA: Nije napustio svog prijatelja ni u operacionoj sali! (VIDEO)
Sledeći tekstOBRATI PAŽNJU: Hitna stanja ljubimca tokom VANREDNOG STANJA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime