Naslovna VESTI PSI DA SE NAJEŽIŠ!!! Redovna poseta grumeru se pretvorila u horor!

DA SE NAJEŽIŠ!!! Redovna poseta grumeru se pretvorila u horor!

1
da se naježiš

Odlazak na redovno održavanje dlake kod grumera za veliki broj pasa ne predstavlja omiljenu aktivnost. Ovom mališanu će poslednji odlazak definitivno ostati u krajnje ružnom sećanju.

Skot je prilično nemiran ljubimac koga je vlasnica odvela u jedan pet šop koji se bavi i friziranjem kućnih ljubimaca u Kuati u Brazilu. Kao i mnogo puta do tada, ostavila je Skota kako bi ga ošišali i okupali. Kada se posle nekoliko sati po dogovoru vratila po svog ljubimca zatekla je stravičnu scenu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

IVANA iz Beograda odvela psa na šišanje, a tamo ga davili i umalo ubili!

Skotu je frizer makazama odsekao parče jezika! Pas je bio prestravljen i sve vreme je bolno cvileo. Naravno, čak ni svojoj vlasnici od straha i bola nije dozvoljavao da mu otvori usta i pogleda ranu. Frizer je pokušao da objasni da je Skot u jednom trenutku, tokom šišanja, postao nemiran i da mi je on greškom malo „secnuo“ jezik. Koliko je to „malo“ može se videti i na ovim uznemirujužim fotografijama.

da se naježiš

HOROR U SALONU ZA ŠIŠANJE PASA: Grumeru ispao pas i dobio potres mozga!

Vlasnica malenog Skota je bila preneražena. Odmah je objavila priču na društvenim mrežama: „Čuvajte svoje životinje! Vodite ih onima koji s ljubavlju rade svoj posao!“ Naravno njene objave su izazvale salve komentara a fotografije nesrećnog Skota su za kratko vreme šerovane više od 22.000 puta.

da se naježiš

Uvek je bio srećan pas. Danas je strašno tužan i stalno plače od bolova i straha. Ne jede, čak ni vodu nije pio.“ – dodala je vlasnica. Mediji nisu objavili ime ime pet šopa niti grumera koji je povredio malenog Skota. Ipak, objavili su da su uputili izvinjenje vlasnici zbog nesrećnog slučaja. Vrhunac priče i tog „izvinjenja“ je podatak da su vlasnici ipak naplatili uslugu šišanja! Ako se to može tako nazvati.

Izvor: dailystar Foto: Newsflash

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA DOBRA IDEJA: Risort za ježeve kojima preti istrebljenje
Sledeći tekstHEROJ – Novi Noe ili običan čovek koji je pomogao?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime