Naslovna VESTI PSI DA SRCE PREPUKNE: Sam na svetu ima samo jednu poruku!

DA SRCE PREPUKNE: Sam na svetu ima samo jednu poruku!

0
sam na svetu

Psi dospevaju na ulicu i ostaju nezbrinuti iz najrazličitijih razloga. Ovaj štenac je sam na svetu i kao mnogi drugi ovakav život nije sam izabrao. Ali njegova priča je posebno tužna.

sam na svetu

Ovaj mališan je dospeo na ulicu i suočio se sa okrutnim uslovima borbe za opstana posle smrti svog vlasnika. Čovek velikog srca mu je pružio dom, toplotu i ljubav i činilo se da će jedna duša biti spašena od užasa koji prate život na ulici. Kada se činilo da sve ide u dobrom pravcu, čovek je iznenada preminuo.

Pročitajte i ovo: PRESLATKO – Ždrebe siroče ima specijalnu pomoć

ostao sam na svetu

Sve se dogodilo veoma brzo. Mališan je ponovo izgubio dom i našao se na ulici. Neko od prolaznika nije baš potpuno okrenuo glavu od još jednog napaćenog bića. Verovatno na brzinu, našao je komad kartona i parče konopca i napiso srceparajuću poruku: „JA SAM GLADAN“.

ja sam gladan

Pročitajte i ovo: TRAŽE SE majka i ćerka koje bacaju salamu sa komadima stakla!

Srećom po ovog nesrećnog mališana vrlo brzo je naišao čovek koji ga je nahranio i dao mu vode. Lokalni farmer je dodatno učinio veliko delo. Odneo je psa na svoju farmu gde se štene brzo sprijateljilo sa ostalim psima. Pošto je već bio vakcinisan, farmer je odlučio da ga zadrži do trenutka kada će mu naći novi dom. Nadamo se da će ovog puta sudbina biti milosrdnija i da će do kraja života uživati u ljubavi koju je jednom imao, a onda iznenada izgubio.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESLATKO – Ždrebe siroče ima specijalnu pomoć
Sledeći tekstNEVIĐENA TUGA: Napušten, sam, bez nade… Danas je sve drugačije.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime