Naslovna VESTI PSI Nesrećni pas je ostavljen bolestan, pod izgovorom da „VIŠE NEĆE DA TROŠE...

Nesrećni pas je ostavljen bolestan, pod izgovorom da „VIŠE NEĆE DA TROŠE PARE“ na njega!

0
da trose pare petface

Kada je Dobijeva bivša vlasnica prvi put ušla kod veterinara radi vakcinacije sa njim, niko nije mogao verovato svojim očima. Mali pas je bio u užasnom stanju, crven i nije uopšte izgledao kao pas. Srca zaposlenih su se slomila i morali su mu pomoći.

U januaru 2016. godine Sara Harper je radila kao veterinarski tehničar na klinici za jeftinu vakcinaciju na Floridi koji su vodili građani nastojeći da pomognu životinjama. Čim je pogledala psa, znala je da mora da mu pomogne. Žena koja ga je dovela kaže da ima pet godina i da je to bio prvi put da on vidi veterinara.

-Bili smo užasnuti njegovim neuhranjenim stanjem. Zajedno sa iznemoglom i upaljenom kožom, a nokti na nogama su bili takvi da su se uvijali u njegove šape. Vlasnica je priznala svoju lošu brigu o ovom psu i rekla je da nema nameru da troši novac na njega. Molila sam jednog od veterinara da dopuste da pas bude pregledan i oni su se usaglasili, rekla je Harper.

PROČITAJTE I:

ZAJEČAR: Živi na kratkom lancu, a othranila ga je žena koja živi od socijalne pomoći!

Odmah su videli kolike bolove trpi nesrećni pas i kako mu je zapravo sa svim tegobama koje ima. Veterinar je ostao bez teksta kada je video kako pas izgleda.

Nakon što je prvobitni tretman bio uspešan, pas je odveden u sklonište gde će se nastaviti sa terapijom. Morao je još dugo, dugo da koristi različite lekovite kupke kako bi mu se izlečila koža i počela da raste dlaka. Kada je nakon mnogo vremena počela da se pojavljuje dlaka, njegova nova porodica ga je videla na Fejsbuku i odmah se zaljubila u njega.

Liz Ford je trazila psa za usvajanje, nakon što su joj dva usvojena psa preminula od starosti. Prijavila se za usvajanje ovog psa po imenu Vil i dobila je odobrenje.

da trose pare petface

-Nisam mogla da verujem svojim očima kada sam videla snimak. Dok sam čekala da ga dovedu do mene je došao Dobi i sklupčao mi se u krilo. Tada sam znala da će on doći i živeti kod mene, rekla je Ford.

Ford je tog dana odvela Vilija kući, a nakon četiri meseca se vratila po Dobija i sada su Dobi i Vil neverovatan tandem koji uživa zajedno u novom domu.

Dobi je prekriven divnim pahuljastim krznom i uopšte ne izgleda kao pas koji je doveden u sklonište.

Veterinari su izlečili njegovo telo, a društvo i dom dušu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAJEČAR: Živi na kratkom lancu, a othranila ga je žena koja živi od socijalne pomoći!
Sledeći tekstSNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO INTERNET: Ana L. pred svojim detetom obesila psa! Oglasila se i ona!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime