Naslovna VESTI PSI DADILJA IZ PAKLA: Šamarala i udarala bebu, razotkrio je PAS Kilian!

DADILJA IZ PAKLA: Šamarala i udarala bebu, razotkrio je PAS Kilian!

1
DADILJA petface

U izboru DADILJA za svoje bebe, roditelji provode sate i sate, dane i mesece. Logično, potrebno je odabrati osobu od poverenja koja će brinuti o vašem mališanu dok ste vi na poslu. Upravo su kroz ove muke prolazili Houp i Bendžamin, a na kraju je izbor pao na 22-godišnju Aleksis Kan, koja se ispunila sve uslove i očekivanja roditelja sedmomesečnog Fina!

DADILJA petface

Međutim, nakon izvesnog vremena Bendžamin i Houp primetili su nešto neuobičajeno – kada god bi dadilja došla, njihov pas Kilian ponašao bi se previše zaštitnički prema Finu. Kako su već bili prestrašeni raznim pričama o dadiljama, koje su gledali i čuli, mama i tata odlučili su da poveruju svom instinktu i otkrili zastrašujuću istinu o dadilji iz pakla!

Pročitajte još:
HEROJ PORODICE: Pas i beba su postali NAJBOLJI PRIJATELJI, jer ju je spasio sigurne smrti! (VIDEO)

DADILJA petface

Tako je mama Houp jednog dana postavila svoj mobilni telefon ispod kreveta i snimala šta se događa, dok su ona i njen suprig Bendžamin na poslu! DADILJA, Aleksis, je tada pokazala svoje pravo lice!

Pročitajte još:
Preplašeni pas trkač shvatio je šta je ljubav tek kada je upoznao ovu bebu!

DADILJA petface

Na snimku su se čule psovke, udarci, šamaranje, plač i galama. Aleksis je maltretirala i zlostavljala malenog Fina, a samo zahvaljujući kućnom ljubimcu Kilianu strašna istina je ubrzo otkrivena!

Aleksis je osuđena na tri godine zatvora i upisana u registar zlostavljača dece, a Kilian je naravno postao HEROJ porodice i Finov naaajveći zaštitinik!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVO JE LUNINA PRIČA: „Mene i sestru su našli pored puta i spasli nam živote“!
Sledeći tekstSVETSKE LIČNOSTI POKRENULE KAMPANJU: Za svaki liz psa, donira se dolar za napuštene životinje!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime