Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ovako je protekao DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA u Beogradu!

Ovako je protekao DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA u Beogradu!

3
DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA – po mnogima idealan dan u kome ama baš ništa ne bi menjali. Tako je bilo I nama, a za one koji možda ove godine nisu bili na našem partijanju – pogledajte šta ste propustili 🙂

Njemu je crna boja donela sreću, jer se svojom glamuroznom dlakom izdvojio iz grupe i uz glasno mjaukanje zahvalio se svima koji su ga podržali na putu ka pobedi. Prepoznali ste ga, reč je o Aslanu, crnom mačku koji od sada ponosno šeta titulu najelegantnije mačke u Srbiji.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface
Mačak Aslan

Da je druželjubiv dokazao je na samoj žurci, ali i na tronu na kojem je u svoje društvo primio i kunića Đuru – najelegantnijeg predstavnika sitnih životinja. Koliko je bilo neizvesno i koliko je žiri imao težak zadatak govori i podatak da po prvi put titulu najelegantnijeg psa Srbije dele dva lajava predstavnika – Leo i Mika.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface
Kunić Đura

I ovo bi bila najkraća retrospektiva onoga što se u subotu dešavalo u Delta City-ju. Da, ali u prvih pola sata. Naime, od kada smo otvorili vrata ovog šoping mola, vlasnici su sa svojim najboljim prijateljima potražili spas od vrućine baš kod nas – u letnoj oazi za sve pse, mace, kuniće, gekone i fereteke koji su željni dobre zabave i divnog druženja.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface
Pas Leo

I upravo je ovako i bilo. Muzika, sjajna atmosfera, poslastice, osveženje, sve je to bilo dostupno baš svakom ko je u subotu bio deo našeg PET PARTY-ja. Osim teških muka u proglašenju najelegantnijih predstavnika životinja, žiri je imao još jedan zadatak. Trebalo je izabrati pobednike u 15 zabavnih kategorija, a preko 100 okupljanih ljubimaca otežavalo je ovaj posao.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface
Pas Mika

Ipak, jednoglasnom odlukom žirija ulicama prestonice od subote šeta Guliver Boža, naj kandža Lasa i udavača Maza. Oni su, zajedno sa još 12 ljubimaca dobili dodatne nagrade, i na svoj meni dodali i naše ukusne poklone.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface
Guliver

Iako su svi, možemo reći, došli spremni na ovo partijanje, grumeri iz salona Pet Palace imali su pune ruke posla. Oni su neumorno doterivali frizurice, raščešljavali nemirne kovrdže i elegantni luk ljubimaca upotpunili po kojom mašnicom.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface
Drugari iz Pet Palace

Svako je došao po mnogo zabave, po mnogo poklona i baš svako je sa sobom kući i odneo isto. Sevali su blicevi fotoaparata, a publika je aplauzima pozdravljala sva šepurenja na našem zelenom tepihu.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface

Kao što ste i čuli i videli, nama nagrađivanje nikada teško ne pada. Zato smo i ove godine, PET PARTY produžili i preselili ga na Internet. Upravo sada na stranici Ljubimci su zakon počinje glasanje za sve one ljubimce koji su pozirali pred objektivom našeg fotografa Ivice i na taj način ušli u trku za ovogodišnjom Petfacom Beograda.

DAN SA KUĆNIM LJUBIMCIMA petface

Pronađite svoje favorite, svoje četvoronožne komšije, prijatelje i drugare i glasajte za njih, a onda će vam biti drago što jedna takva faca živi baš u vašem kraju! Čekamo vas!

GLASANJE ZA PETFACU JE NA LINKU >> PETFACA BEOGRADA <<

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.