Naslovna VESTI PSI SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH: Ovo je najdirljivija priča o psećoj ljubavi Boni i...

SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH: Ovo je najdirljivija priča o psećoj ljubavi Boni i Bart!

0
Dan zaljubljenih petface

Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun? Bilo kako bilo, 14. februar je dan kada ljubav, koja je prisutna uek, pokazujemo malo više! S tim u vezi potražili smo najlepše ljubavne priče iz sveta životinja, a ova o Boni i Bartu je svakako jedna od njih!

E ovako izgleda pseća sreća: Sendi posle 7 meseci ponovo vidi svoju vlasnicu Mariju! (VIDEO)

Ispričaću vam priču o jednoj nevjerovatnoj ljubavi između mog psa i ujakove kujice. Bart je bio haski, nekoliko godina mlađi, a Boni sterilisana kujica rotvajlera. Oni su provodili dane zajedno, spavali zajedno, igrali se i ljubili. Ipak, ujak se odselio 4 km dalje sa Boni, a Bart je postao vrlo tužan. Kada god bi ulovio priliku, pobegao bi ili preskočio ogradu i otrčao ka svojoj ljubavi. Proveo bi s njom neko vreme, izveo je u šetnju, nju bi vratio doma, a ja sam morala ići po mladog gospodina psa i dovesti ga kući. Nije postajao način kako ga sprečiti, peo se kao pauk po ogradi, koja je visoka 2 metra. Za ljubav njemu ništa nije bilo teško. Pre 5 godina Boni je uginula od starosti, a Bart je to osetio i zavijao je i plakao neprekidno danima. Kada je uhvatio prvu priliku da pobegne, otišao je do njene kuće i tužno cvileo i sedeo pred ulaznim vratima. Njegove Boni više nije bilo, a on to nije razumeo. Sledeće 4 godine hvatao je prilike da ode do njenog dvorišta, samo da oseti njen miris, a ja bih uredno sela u auto i išla po njega. Pomazila bih ga, a on je pokunjeno ušao u auto. A onda je Bart ostario i više nije mogao hodati, pa je prestao tražiti svoju Boni, ili je možda shvatio da je nema, ne znam. Ono što znam, da mi je neko ispričao da može postojati ovakva ljubav, rekla bih da nije istina. Uverila sam se da je istina, tužna i prekrasna ljubavna priča.

Priču smo pronašli na portau index.hr, doslovno se rasplakali i odmah voljenoj osobi poslali poruku sadržine VOLIM TE, ZAISTA 🙂

OBOŽAVAMO IH: 25 poznatih pasa koji su nam ukrali srca!

Zato, ne štedite emocije, pokažite na današnji dan malo više ljubavi svojim dragim ljudima.

Podelite sa nama i svoje ljubavne priče! Srećan Dan zaljubljenih!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.