Naslovna VESTI PSI DANIMA JE TUGOVAO! Vlasnici su tada odlučili da mu daju SPECIJALAN POKLON

DANIMA JE TUGOVAO! Vlasnici su tada odlučili da mu daju SPECIJALAN POKLON

0
danima je tugovao

Spenser je pas koji ne može da prestane da plače i tuguje pošto je izgubio svog najboljeg prijatelja Rokija. Slomljenog srca nikako nije mogao da shvati zašto nema Rokija i danima je tugovao.

Pogledajte ovo: DOČEKAO TRENUTKE SREĆE! – Posle 15 godina života u azilu Čip dobio pravi dom!

Spenser i roki su imali specifičan odnos. Oni su sve radili zajedno: zajedno spavali u istom krevetu, jeli iz iste posude, uvek zajedno išli u šetnje… ni trenutak se nisu razdvajali. I tako 10 godina!

danima je tugovao

Nažalost, njihovo prijateljstvo i zajednički život su se nedavno prekinuli. Roki je oboleo od smrtonosnog oblika raka i uginuo je. Spenser nije mogao da razume zašto se njegov prijatelj i brat nije vratio od veterinara.

danima je tugovao

U početku, ustajao je noću i tražio po stanu svog prijatelja, a onda je počeo da plače za njim. Nastupilo je vreme velike tuge i depresije.

Ne propustite: POTRESNO I DIRLJIVO! – Kako je PRVI PUT u životu OKUPAN dugo zanemarivan pas. (VIDEO)

Spenseru je bilo potrebno nešto da mu pomogne da se izbori sa tragičnim gubitkom. Tada su njegovi vlasnici učinili nešto neverovatno. Naručili su jastuk na kome je bio odštampan Rokijev lik.danima je tugovao

Spenser se sada u svakoj prilici nežno privija uz jastuk sa poznatim slatkim licem. Nikada ništa neće popuniti prazninu u Spenserovom ogromnom srcu. Ipak, njegov novi jastuk pruža utehu i veru da je Rokijeva duša uvek uz njega.

Izvor:  wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.