Naslovna VESTI PSI IVANA iz Beograda odvela psa na šišanje, a tamo ga davili i...

IVANA iz Beograda odvela psa na šišanje, a tamo ga davili i umalo ubili!

1
davili petface

Horor priča, koja je umalo imala tragičan epilog, dogodila se sinoć u beogradskom naselju Konjarnik. Naime, Ivana je tog dana kao i nekoliko puta pre toga, odvela svoju ljubimicu Megi na šišanje, ne sluteći da će upravo ono biti najgora noćna mora kako po Ivanu tako i po Megi!

– Odvela sam psa na redovno šišanje, zapravo ga treći put odvodim tamo. Ostavila sam ga i rečeno mi je, kao i uvek, da se vratim nakon dva sata. U pitanju je “BEO DOG”, salon u Tržnom centru Konjarnik. Nakon dva sata vraćam se na adresu i rekoh – ajde proviriću da vidim jesu li gotovi jer me niko nije pozvao – dolazim do vrata i vidim svog psa, kako u beznađu grebe po vratima, jedva dišući, daveći se, sa plavim jezikom, priseća se Ivana ove strašne scene!

JEZIVO: Salon za ljubimce koji je izazvao bes javnosti!

Ivana je naravno odmah uzela psa u naručje, upitavši grumera šta se dogodilo i zašto njen ljubimac tako izgleda. Dobija odgovor da je “par puta padala sa stola i da ju je on nezgodno uhvatio za vrat”.

– Budući da Megi nastavlja da se davi, sedamo u auto i jurimo do prve ambulante, gde dobijamo vest da je ŽIVOTNO UGROŽENA, jer ne dobija dovoljno kiseonika. Jezik je bio modar, a veterinar nam kaže da ima TRAUMU DUŠNIKA i da je najbitnije da se prvo disanje sanira, pa onda urade ostale pretrage. Dobila je kortikosteroide i sedative, bila je uplašena, istraumirana, a provela je tri sata na kiseoniku, objašnjava nam Ivana.

davili petface
Izveštaj veterinara

Grumer, koji je naneo povrede psu, bio je sa Ivanom i psom u veterinarskoj ambulanti, a kada ga je veterinar pitao šta se dogodilo – kako bi adekvatno reagovao u najkraćem roku – daje izjavu od koje Ivana doživljava još veći stres.

– Veterinar ga je upitao šta je uradio psu, kako bi mogli da znaju šta da rade i kako da ga spasu, priznao je da je psa sa namerom uhvatio za dušnik jer je bila “nemirna”. Prenosim njegove reči: “Ne znam šta mi je bilo, jesam, stegao sam je par puta! Bio sam nervozan”, dodaje Ivana.

STRAVA: Odveli su ljubimca kod grumera, on mu polomio rebra i probušio pluća!

Ona ne može da dođe sebi od saznanja da je njen ljubimac, član porodice, davljen na šišanju!

-Megi je, hvala Bogu, počela sama koliko – toliko nesmetano da diše, pa su nas pustili kući. Ovom pričom želim da apelujem na sve vlasnike pasa da vode računa gde odvode svoje ljubimce na šišanje ili bilo koju vrstu tretmana, kao i, na sve organizacije i udruženja da podele ovaj post kako bi ovaj (ne mogu da ga nazovem čovek) bio sankcionisan na pravi način, za kraj nam objašnjava Ivana, uz fotografije izveštaja veterinara.

Redakcija portala, potrešena pričom i nesrećom koja je zadesila malenu Megi, uputila je pitanja pomenutom salonu, ali do zaključenja ove vesti nismo dobili nikakav odgovor.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠTA KADA ŠTENE ODBIJA HRANU: Stres, izbirljivost ili povišena telesna temperatura…
Sledeći tekstAMPUTIRANA MU JE ŠAPICA, prima insulin i na specijalnom režimu ishrane je, mačka Mišu niko neće… (VIDEO)

1 KOMENTAR

  1. Ja moram nazalost da se javim sa losim iskustvom u istom ovom salonu, naime psa rase bison sam odvela tri puta na sisanje i svaki put je bio preplasen, poslednji put sam ga zatekla sa isecenim usima koje su krvarile oko pola sata, sa tolikom drhtavicom da to nije normalno. Nedelju dana je bio preplasen i tresao se. Ko zna sta mu je tamo sve radio. Nakon ovoga ga odvodim na drugo mesto, gde sam prisutna na sisanju ali i dalje vuce traume. Samo bih htela da apelujem da doticnog prijavimo nekome(inspekciji ili policiji posto cini krivicno delo zlostavljanje i mucenje zivotinja, clan 269 KZ) kako neko sledece kuce ne bi nastradalo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime