Naslovna VESTI MAČKE ALESKINAC: Deca brinu o napuštenim macama, a u pomoć im je pristigao...

ALESKINAC: Deca brinu o napuštenim macama, a u pomoć im je pristigao i OVAJ ČOVEK!

0
Deca brinu o napuštenim macama petface

Deca brinu o napuštenim macama: Iako smo sve češće svedoci crnih vesti kada su životinje u pitanju, trudimo se da ovakve priče uvek potenciramo. Kada Deca brinu o napuštenim macama, onda ta priča sama po sebi zaslužuje mesto na našem portalu. Ova divna priča stiže nam iz Aleksinca, a osim dece, oduševiće vas i gest izvesnog sugrađanina D.Z.

Deca brinu o napuštenim macama petface

Naime, videvši kako Deca brinu o napuštenim macama, sa kakvom pažnjom i ljubavlju, sugrađanin D. Z. je zastao i pokazao nesvakidašnji gest. On je kupio litar mleka u obližnjoj prodavnici, napravio nekoliko čančića od bačenih čaša i iskreno obradovao mališane u dvorištu.

Inače iz ovog grada na jugu Srbije nam neretko stižu ružne vesti, a jedna takva je bila i u vezi sa bačenim nemačkim ovčarom u šathu. Podsetite se: NOVI UŽAS U ALEKSINCU: Ženka nemačkog ovčara vezana i bačena u šaht!

– Decu neizmerno volim, tridesetak godina radim u ustanovi koja brine o deci. Inače imam četvoro dece i uvek sam raspoložen za druženje sa njima. Od jutros sam zbog obaveza u katastru i banci nekoliko puta prolazio kroz ovo dvorište, i pomalo radoznao gledao šta deca rade sa ovolikom pažnjom. Tek kad sam im prišao video sam da su pronašli male mace i da se dogovaraju kako da ih nahrane i čuvaju. Zato sam u povratku iz banke svratio do obližnjeg dragstora i kupio kesu mleka da deca mogu da nahrane mačiće. Bili su oduševljeni, rekao je D. Z. iz sela Vrćenovica kod Aleksinca.

Deca brinu o napuštenim macama petface

I naravno ovakve divne vesti treba da slavimo i delimo, jer osim gesta ovog čoveka, činjenica da Deca brinu o napuštenim macama nije zavredila ništa manju pažnju!

Izvor, Foto: aleksinac.net

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSLEDNJA VEST: Uhapšen čovek koji je pregazio psa kombijem! U subotu protest!
Sledeći tekstSJAJNO: „Cinema City“ u Novom Sadu ove godine je pet friendly festival!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime