Naslovna VESTI PSI DEČAK ĐOLE JE NEUTEŠAN: Pomozite mi da nađem Veru!

DEČAK ĐOLE JE NEUTEŠAN: Pomozite mi da nađem Veru!

0
decak djole

Vera je mešanac koja je sa ulica Zaječara došla kod volontera Udruženja Beta prošle godine. Divna, vesele naravi i sa svojim najboljim drugarom Đoletom, čekala je na udomljenje. I to se desilo, ali nažalost ubrzo su oboje vraćeni! Ipak, sreća joj se osmehnula i Vera je posle Đoleta našla svog Đoleta sa kojim od tada živi.

Đole je dečak koji je izabrao Veru za svoju najbolju drugaricu, dao joj je deo svog kreveta i i pre svega deo svog srca. Uživali su zajedno u šetnjama, igranju i poziranju. Prijatelji su kakvi samo pas i jedno dete mogu da budu. Vera i Đole su onaj dvojac koji je postao poznat po svom prijateljstvu i van svog komšiluka.

Tokom današnje šetnje po Adi, Veru je nešto uplašilo i ona je NESTALA! Đole je neutešan i MOLI ZA VAŠU POMOĆ! Vera je pas srednjeg rasta, ima kratak rep i ogrlicu oko vrata. Čipovana je, ali s obzirom da je veoma nepoverljiva prema ljudima, mala je šansa da joj se čip očita. Ipak, ako neko uspe da je uhvati, molimo vas da je obavezno odvede kod veterinara na čitanje čipa.

OTPUŽENA ZA NAPAD NA DECU: Emiliji se konačno osmehnula sreća!

KAKAV BOLESNIK: Monstrum iz Novog Sada zakucao ekser u glavu nedužnom psu!

Dečak čiji je Vera pas već nekoliko sati ne može da se smiri jer je njegova najbolja prijateljica nestala. Zato vas molimo za pomoć i deljenje njene priče. Ako je neko video ili ima bilo kakvu informaciju o Veri, javite se Đoletovoj mami Milici na broj telefona 069 22 42 155!

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPUCANJ U ŽIVOT: Mačka upucana, mučila sa više od sat vremena.
Sledeći tekstPOBEDIO JE RAK: Vlasnik je odlučio da ga iznenadi sa 100 lopti

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime