Naslovna VESTI PSI SLUČAJNI SUSRETI NE POSTOJE: Dečak i pas su izgubljeni lutali tog jutra...

SLUČAJNI SUSRETI NE POSTOJE: Dečak i pas su izgubljeni lutali tog jutra – onda ih je sudbina spojila!

0

Život zaista često ume da piše romane. Čak i kada slušate te nestvarnepričekoje su drugi doživeli i sada ih pripovedaju, naježite se. A kada se vama desi nešto što ni unajluđim snovima niste mogli da naslutite, e tada počnete zaista da verujete da slučajni susreti ne postoje! Kao ni slučajni događaji!

Ova priča je jednaod tih! Ovaj susret je bio sudbinski… A njih dvoje su se, izgleda, sa razlogom izgubili, jer, da nisu, nikada ne bi pronašli jedno drugo.

SRCEPARAJUĆE: Pas dve nedelje čeka vlasnika na železničkoj stanici (FOTO)

Jedna žena šetala je svoje pse u St. Louisu, i kao i svakog jutra, imala je svoju rutinu od koje nije odstupala, međutim… Odjednom je uočila malenog dečaka kako bos i u pižami luta po ulici.

Maleni Kamorion je nekako odlutao od kuće tog jutra, a da niko ne zna kako mu je to pošlo za rukom! Žena je bila uplašena gotovo koliko i on i nije znala odakle da počne, kome da se obrati, šta da radi.

S obzirom na to da nijeznala ko je mališa, kao ni gde je njegov dom, provelaje sate idući od vrata do vrata, u nadi da će ga neko prepoznati. Žena je rešila da iskoristi društvene mreže, te se sve brzinom svetlosti proširilo, a otac je naišao naobjavu u kojoj, pored njegove fotografije piše da je pronađen dečak, i gde se trenutno nalazi! Sluđeni otac je odmah otrčao po mališana!

PRONAĐENA ŽENKA SVA U DREDOVIMA OD IZMETA: Izbačena na ulicu kao poslednje smeće!

– Važno je da se držimo zajedno, da pomažemo jedni drugima u nevolji, da se vratimo onome što su ljudi pre činili za zajednicu – rekla je žena zbog koje je Kamorion ipak na kraju bio sa svojim ocem.

Međutim, najljepši deo priče tek sledi. Žena koja je pronašla dečaka rekla je da on nije bio sam. Bio je sa velikim napuštenim pit bullom koji je ostao s njim sve vreme dok je dečak lutao. Dečaka je zaštitio pas koji je kao i on lutao ulicama to jutro.

Kada su otac i sin napokon mogli da krenu kući, postalo je jasno da se dečak jako povezao sa psom, ili „psićem“ kako ga je nazivao. Odlučili su da ga udome! Ovo je zaista srećan kraj za sve!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPosle 3.000 godina – TASMANIJSKI ĐAVOLI ponovo slobodno lutaju Australijom
Sledeći tekstSATIMA JE GRLILA KONJA I OPRAŠTALA SE OD NJEGA! A onda se desilo ČUDO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime