Naslovna VESTI PSI ODŽACI: Dečak spasio 3 šteneta i kuju deleći sa njima svoju užinu,...

ODŽACI: Dečak spasio 3 šteneta i kuju deleći sa njima svoju užinu, a potom ih izbavio iz cevi!

3
Dečak spasio 3 šteneta i kuju petface

Deleći svoju užinu sakog dana, ovaj Dečak spasio 3 šteneta i kuju! Priča nas vodi u opštinu Odžaci, u mesto Ratkovo, a tamo živi Stefan – dečak heroj!

Naime, pre nekoliko dana u Ratkovu je izbačeno 6 štenaca sa kujom. Deca su ih maltretirala, pa ih je ona, majčinskim instiktom, zaštitila! Uvukla ih je u cev, ali su se nažalost tu i zaglavili!

Dečak spasio 3 šteneta i kuju petface

Nakon veoma kratkog vremena ostali su sami, gladni i bez ikoga. A onda na scenu stup aplemenitost ovog dečaka! Svakog dana posle škole, Stefan je nosio svoju užinu tamo i samo zahvaljujući njemu tri bebe su preživele u ovim lošim uslovima. 

– Nažalost, nismo mogli da ih izvučemo iz cevi u kojoj su bili zaglavljeni. Tu je Stefan još jednom pokazao koliko je hrabar. Uvukao se u cev i spasio sva 3 šteneta, napisali su iz Udruženja za zaštitu životinja “Ruka šapi”, na portalu Tvoj ljubimac.

Pročitajte još:
KAKVA PRIČA: Zagljaj dva psa obišao je svet i spasio im živote nekoliko sati pred eutanaziju!

Nakon spasavanja beba, mama je – logično – počela da ih traži! Tada je Stefan u pomoć pozvao ovo Udruženje, koje je reagovalo u najkraćem mogućem roku.

– Nikako nismo mogli da joj priđemo. Plašljiva i nesigurna bežala je od nas. Pošto ih je Stefan hranio prethodnih dana, bio je jedina osoba kom je smela da priđe. Mazio je i polako primicao kolima nakon čega smo uspeli da je povezemo kod veterinara. Bila joj je hitno potrebna pomoć, jer je na vratu imala urezan kanap od kog je zadobila povrede, napisali su.

Kuja je, na svu sreću i brzom reakcijom svih, zbrinuta, kanap je odstranjen, a uskoro će biti i sterilisana.

Dečak spasio 3 šteneta i kuju petface

– Bez Stefana ne bismo uspeli da dođemo do ove predivne kuje i ukažemo joj pomoć. Ovom prilikom zahvaljujemo se što je bio njihov heroj, zaključili su na kraju ove fenomenalne priče.

Pročitajte još:
O, da Novak Đoković voli životinje: prekinuo meč kako bi spasio pticu! (FOTO)

I predivne bebe su sada na sigurnom i uskoro će biti spremne za novi dom. Ukoliko želite ove izdržljive heroje, kontaktirajte Udruženje za zaštitu životinja “Ruka šapi”.

Izvor, Foto: www.tvojljubimac.com

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst28 godina zatvora za čoveka koji je mučki ubio 7 pasa!
Sledeći tekstIdu hladni dani – pomozite psima i macama na ulicama!

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime