Naslovna VESTI MAČKE LJUBAV KAO TAKVA: dečak uspavljuje mačka udomljenog sa ulice

LJUBAV KAO TAKVA: dečak uspavljuje mačka udomljenog sa ulice

1
dečak uspavljuje mačka petface

dečak uspavljuje mačka: O ljubavi između dece i životinja, izlišno je govoriti. Nesporno je da se među njima razvija veza – duboka, silna i najiskrenija moguća. Naša današnja priča govori o jednom dečaku, koji brine o svom mačku sa toliko pažnje i ljubavi, da je prosto nemoguće ne raznežiti se.

Pročitajte još: DIRLJIVO: Žena koja je udomila psa na samrti


Priča započinje pre godinu dana, kada je jedna američka porodica pronašla mačka Tomija na ulici. Nakon toga, oni su mu pružili ne samo dom i hranu, već i bezgraničnu ljubav. Videlo se da mačak ima poteškoća da se uklopi i da shvati da konačno negde pripada. Iz tog razloga, njegovi novi vlasnici strepeli su da će ih Tomi napustiti. Međutim, došla je zima i mačak nije imao nameru da izlazi napolje. Kada je granulo proleće, porodica je odlučila da rizikuje i da ga pusti u dvorište. Kada se napokon sam vratio iz šetnje, mogli su da budu srećni i da odahnu – Tomi je shvatio da ima dom.

dečak uspavljuje mačka petface

Da se mačak oseti voljenim i prihvaćenim, najviše je doprineo dečak, koji ga je svakodnevno obilazio da proveri njegovo stanje, ušuškavao ga pred spavanje, davao mu svog plišanog medu kako se ne bi osećao usamljenim. Dečak i posle godinu dana, svako veče insistira da ušuška mačka pre spavanja, a to čini kako bi Tomi znao da on tu živi i da uvek ima gde da se vrati.

dečak uspavljuje mačka petface

Javnost je za ovu divnu priču saznala preko društvene mreže Imgur, a ubrzo su Tomi i dečak postali hit. Mačkov staratelj odgovarajući na komentare na ovoj mreži, napisao je:

Srećan sam što je Tomi doneo toliko radosti ljudima na internetu. Protekla godina dana je bila pravi blagoslov, od kada je on u našim životima. On je najslađi, najzabavniji i najstrpljiviji mačak koga sam ikada sreo. Od sada bih svakome preporučio da udomi mačku sa ulice.

dečak uspavljuje mačka petface2

Procene su da u svetu postoje milioni pasa i mačaka na ulicama. Prihvatilišta, uprkos svima naporima koje pružaju, ne mogu da podmire potrebe svih napuštenih mališana. Zato, ukoliko razmišljate o ljubimcu – ne kupujte ga, već udomite nekog sa ulice. Na taj način spasićete život, a za uzvrat dobićete toliko ljubavi i zahvalnosti da ćete biti iznenađeni.

A za kraj nam preostajte da Tomiju i njegovom mališanu staratelju poželimo još mnogo divnih i nasmejanih trenutaka.

Pogledajte GALERIJU ( klik na fotografiju radi uvećanja):

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFotografije koje kruže Facebook-om: „Nisam mogao da ga uspavam. Zaslužuje“!
Sledeći tekstŽiva kuja Zazidana ispod trotoara preživela DVA dana! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime